Hyppää sisältöön
Kolikot

Mitä hyötyä rahastosäästämisestä on?

Moni jemmaa säästönsä tilille tai sulloo ne sukanvarteen pahan päivän varalle. Varastoinnin sijaan pennit kannattaa pistää poikimaan. Säästämällä säännöllisesti rahastoihin tienaat vuosien mittaan mojovan potin, jolla voit toteuttaa unelmasi.

Rahastosäästäminen on helppo tapa aloittaa sijoittaminen

Rahastosäästäminen on helppoa ja vaivatonta, ja se onnistuu suoraan kotikoneelta. Jo pienellä sijoituksella saat alan ammattilaisten osaamisen käyttöösi. Rahastosäästäjäksi pääset jo 50 euron kertamerkinnällä tai jatkuvalla kuukausisäästöllä. Ajan mittaan pienikin kuukausittainen säästösumma kuukausittain voi tuottaa mukavan potion. Pitkäaikainen säästäminen myös tasoittaa riskiä.

Mitä unelmaa varten sinä voisit rahastoida säästösi?

Mieti, mitkä ovat tavoitteesi säästämiselle? Kun olet päättänyt unelman, jota tavoittelet, on säästäminen helpompaa. POP Rahastoista löydät selkeitä ratkaisuja tavoitteittesi saavuttamiseksi. Olemme täydentäneet POP Rahastovalikoimaa 11 uudella osake- ja korkorahastolla. Valikoimamme on siis entistäkin kattavampi ja tarjoaa entistä paremmat mahdollisuudet sijoitusten hajauttamiseen

Jos haluat keskustella lisää rahastosäästämisestä, ota yhteys omaan konttoriisi, autamme mielellämme.

Rahastosäästämisen etuja

 1. Rahat nopeasti käytössä
  Rahastot joustavat elämäntilanteesi mukaan. Säästöt kannattaa jättää tuottamaan pidemmäksi aikaa, mutta tarvittaessa saat rahat nopeasti käyttöösi.
 2. Säästä helposti, ammattilaiset apunasi
  Rahastot saavat monenlaisia suursijoittajan etuja, jotka usein ovat piensijoittajan ulottumattomissa. Päätät itse millaisiin rahastoihin sijoitat. Tarjolla on eri toimialojen yrityksiin tai maihin sijoittavia rahastoja, ja erilaisia reaaliomaisuuteen sijoittavia rahastoja. Valitset itse haluamasi rahastot. Voit myös kysyä neuvoa omasta POP Pankistasi. Autamme mielellämme.
 3. Parempaa tuottoa kuin tilillä
  Sukanvarsi on laiskan rahan kaveri, ja matalien korkojen aikana säästöjen arvo voi jopa laskea. Mitä jos säästäisit ylimääräisen rahan tuottavasti? Pienikin summa on hyvä alku, ja säännöllisesti säästämällä summa kasvaa tuntuvaksi.
 4. Veroetu
  Säästäminen on verotuksellisesti edullista. Maksat veroa vasta kun nostat sijoituksesi.
 5. Hyötyä hajautuksesta
  Rahastot sisältävät hajautetusti useita eri sijoituskohteita. Vaikka yksittäinen sijoituskohde kyykkäisi, ei rahasto-osuuden arvo tipu yhtä paljon. Siksi rahastosijoittaminen on riskittömämpää kuin yksittäisiin osakkeisiin sijoittaminen!

Vinkit ja ohjeet

Sijoitusrahaston varat on sijoitettu useisiin erilaisiin rahoitusvälineisiin, kuten osakkeisiin ja joukkovelkakirjoihin. Rahastoyhtiö kerää sijoittajilta varoja, jotka se sijoittaa useisiin eri sijoituskohteisiin. Yhdessä nämä sijoitetut varat muodostavat sijoitusrahaston ja kyseessä on rahastosijoittaminen.

Lue lisää

 

Sijoittamisen ja säästämisen ei tarvitse olla vaikeaa. Voit aloittaa pienellä kuukausisummalla tai sijoittaa kerralla isomman potin - päätät itse tavan ja summan. Jos olet jo POP Pankin asiakas, voit aloittaa säästämisen verkkopankissa.

Lue lisää

 

Rahastosijoittaminen on oivallinen tapa laittaa rahansa tekemään töitä. Sen sijaan, että säästösi lepäisivät tililläsi, rahastoissa niillä on mahdollisuus kasvaa ja kerryttää sinulle mukavasti tuottoja.

Lue lisää

 

Sijoituspalvelun tarjoamisessa noudatettavat asiakasluokitteluun, tiedonantovelvollisuu­teen ja selonottovelvollisuu­teen liittyvät menettelytavat.

Lue lisää

Sivuston tietoja ei ole tarkoitettu sijoitusneuvonnaksi eikä niitä tule pitää yksilöllisinä neuvoina ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Rahastosijoittamiseen liittyy aina taloudellinen riski. Aiempi tuottokehitys ei ole tae tulevasta ja sijoitetun pääoman voi menettää osittain tai kokonaan. Rahastot eivät ole Sijoittajien korvausrahastosuojan eikä talletussuojan piirissä. Jos haluat keskustella rahastosäästämisestä , ota yhteyttä omaan POP Pankkiisi. 

POP Rahastoja hallinnoi Sp-Rahastoyhtiö Oy. Rahastojen historiallinen kurssikehitys ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahaston arvo voi nousta tai laskea. Rahastot eivät ole Sijoittajien korvausrahastosuojan eikä talletussuojan piirissä.

Reaaliomaisuusrahastoja hallinnoi UB Rahastoyhtiö Oy. Rahastosijoittamiseen liittyy aina taloudellinen riski. Aiempi tuottokehitys ei ole tae tulevasta ja sijoitetun pääoman voi menettää osittain tai kokonaan. Rahastot eivät ole Sijoittajien korvausrahastosuojan eikä talletussuojan piirissä.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä