Kassapalvelun aukioloajat

Hyvä asiakkaamme,

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi palvelemme pankkiasioissa pääasiassa puhelimen ja sähköisten palveluiden välityksellä. Vähentämällä lähikontaktien määrää turvaamme palvelumme ja riskiryhmiin kuuluvat asiakkaamme. Kassapalvelumme on avoinna 27.4. alkaen klo 10-13. Rajoitamme käteisen käsittelyn aamupäivään, muuten konttorimme on avoinna normaalisti.

Suosittelemme asiakkaitamme käyttämään ostoksien maksamiseen korttia ja muihin palveluihin sähköisiä asiointikanavia mahdollisuuksien mukaan. Lähimaksuominaisuudella varustetulla kortilla voi maksaa alle 50 euron ostokset näppäilemättä tunnuslukua laitteeseen. Myös ajanvaraus konttoriasiointiin on suositeltavaa, jotta voimme turvata asiakkaidemme ja henkilökuntamme kontaktien määrää koronaepidemian aikana.

Mikäli joku asia askarruttaa, niin vastaamme mielellämme ja meidät tavoittaa puhelimitse p. 020 7749880 tai henkilökohtaisella sähköpostilla.
Lisätietoa pankkiasioista koronan aikana osoitteesta: https://www.poppankki.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset-raha-asiat/asiointi/pankkiasiat-koronan-aikaan