Avoin työpaikka: palveluneuvoja Alahärmään

Pohjanmaan Osuuspankki hakee vakituiseen työsuhteeseen palveluneuvojaa Alahärmän toimipisteeseen tuottamaan Suomen parasta asiakaskokemusta. Vahvuuksiasi ovat aloitteellinen ja myynnillinen työskentelytapa, sekä halu kehittyä tehtävässäsi. Arvostamme aikaisempaa osaamista ja kokemusta rahoitusalalta. Tehtävään soveltuva koulutus sekä suoritettu APV1-tutkinto ovat sinulle eduksi.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät sekä mukavan työyhteisön luotettavassa ja kehittyvässä pankissamme. Jos haluat olla mukana tekemässä Suomen parasta pankkipalvelua, liity osaavaan ja innostavaan joukkoomme!

Odotamme sinulta:

  • Halua kohdata asiakkaita hymyssä suin
  • Itsenäistä työskentelyotetta ja rohkeutta tehdä päätöksiä
  • Periksi antamatonta otetta sekä tahtoa saavuttaa asetetut tavoitteet
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja

Hakemukset CV:n kera pyydetään lähettämään 25.11.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen sari.makirintala@poppankki.fi. Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Sari Mäkirintala, puh. 040 710 2087.