Pohjanmaan Osuuspankin toiminta-avustusten hakeminen vuodelle 2019

Pohjanmaan Osuuspankki aloittaa vuonna 2019 toiminta-avustusten jakamisen Alahärmän, Kauhavan, Kortesjärven ja Ylihärmän alueella toimiville seuroille ja yhdistyksille. Jaettavien toiminta-avustusten kokonaissumma on yhteensä 20.000 euroa. Toiminta-avustuksella pyrimme toteuttamaan osuustoiminnallista aatetta ja tukemaan Kauhavan alueen taloudellista ja henkistä hyvinvointia. Tavoitteenamme on pyrkiä avoimella hakumahdollisuudella avustusten tasapuolisempaan jakautumiseen. Näin ollen toimialueen tuki- ja sponsorointitoimintamme ohjataan jatkossa toiminta-avustuksen piiriin.
 
Haku vuoden 2019 toiminta-avustuksille avataan 1. tammikuuta. Ilmoitamme haun avautumisesta käyttämissämme viestintäkanavissa; paikallislehdissä, sosiaalisessa mediassa sekä pankin verkkosivuilla. Haku on avoinna 28. helmikuuta asti. Päätös toiminta-avustuksen saajista tehdään maaliskuun loppuun mennessä. Toiminta-avustuksen saajat ilmoitetaan pankin käyttämissä viestintäkanavissa.
 
Edellytyksenä toiminta-avustuksen saamiselle on pankin antaman sponsoroinnin näkyminen selkeästi seuran tai yhdistyksen toiminnassa ja markkinoinnissa. Tämä vaikuttaa olennaiselta osin avustuksen saamiseen.
 
Lisätietoa toiminta-avustuksesta ja sen hakemisesta antavat markkinointipäällikkö Kari Hernesniemi (puh. 020 110 5505, kari. hernesniemi@poppankki.fi) sekä toimitusjohtaja Hanna Linna (020 110 5503, hanna.linna@poppankki.fi).

Siirry hakemukseen