Pohjanmaan Osuuspankin Oulun konttori muuttaa

Pohjanmaan Osuuspankin Oulun konttori muuttaa Hallituskadulta uusiin toimitiloihin. Uusi konttorimme avataan 1.4.2019 Toriporttiin osoitteessa Torikatu 18. Muut yhteystiedot, kuten puhelinnumeromme, tulevat pysymään ennallaan. Toimitilat sijaitsevat liikekeskuksen toisessa kerroksessa, jossa esteettömyys on otettu huomioon – hissi löytyy aivan sisäänkäyntimme vierestä.
 
Uusi konttorimme tulee tarjoamaan meille pankkina paljon uusia ja jännittäviä mahdollisuuksia. Modernit tilat ovat paitsi tyylikkäät myös tilaratkaisuiltaan sellaiset, jotka auttavat asiantuntijoitamme keskittymään entistä paremmin sinun palvelemiseesi. Keskeisen sijainnin sekä hyvien liikenneyhteyksien ansiosta tulemme olemaan myös paremmin tavoitettavissa. Alueella on runsaasti pysäköintipaikkoja ja julkinen liikenne kulkee aivan konttorin vierestä.
 
Muuton myötä palveluihimme tulee myös hieman muutoksia. Haluamme tarjota entistä ripeämpää ja henkilökohtaisempaa rahoituksen sekä säästämisen ja sijoittamisen asiantuntijapalvelua, joten tulemme lisäämään resursseja näiden palveluiden tuottamiseen. Kassapalvelut tulevat olemaan auki kello 10–13 välisenä aikana. Lisäksi tulemme lopettamaan tallelokeropalvelun, koska uudet tilat eivät mahdollista palvelun jatkamista. Tästä laitamme vielä erikseen lisätietoa tallelokeropalvelun käyttäjille.
 
Mikäli sinulla herää kysyttävää uuteen toimipisteeseen tai palveluihin liittyen, olethan yhteydessä Antti Kotaniemeen (puh. 020 110 5545, antti.kotaniemi@poppankki.fi) tai Asko Juntuseen (puh. 020 110 5542, asko.juntunen@poppankki.fi).