Korkoa korolle - Naisten sijoitusilta ja naistenpäivän etkot 7.3.

Korkoa korolle

Järjestämme naistenpäivän etkot säästämisen ja sijoittamisen merkeissä 7.3. klo 18.00 alkaen Kauhavalla LSK Business Parkin Linnarakennuksen auditoriossa.

Viestintäalan yrittäjä ja sijoituskolumnisti Merja Mähkä tulee meille kertomaan, miten sijoittamisen voi aloittaa kuka tahansa. Merja haluaa muuttaa tapaa, jolla suomalaiset puhuvat rahasta, sillä hänen mielestä raha on liian tärkeä aihe vaiettavaksi. Siksi Merja kirjoittaa ja puhuu avoimesti omasta sijoitusharrastuksestaan. Merja haluaa innostaa kaikkia sijoittamaan säännöllisesti ja maltilla. Sijoittajana hän on itseoppinut ja hyvä esimerkki siitä, että sijoittajaksi voi ryhtyä kuka tahansa.

Merjan jälkeen Tiina Sippola POP Pankista antaa pankin vinkit säästämisen ja sijoittamisen tuotteisiin. Illan päätteeksi nautitaan herkullinen Cocktail-iltapala: broileripastasalaattia, tomaatti-mozzarellasalaattia, karjalanpiirakkaa munavoilla, maalaisruislimppua savulohitäytteellä sekä kinkkupiirakkaa.

Tilaisuus päättyy noin klo 20.00.
Tarkempi ohjelma:
18.00 Sinustako sijoittaja? Näin se onnistuu!
- Merja Mähkä, viestintäalan yrittäjä ja sijoituskolumnisti
19.00 Pankin vinkit säästämisen ja sijoittamisen tuotteisiin
- Tiina Sippola, palveluneuvoja, POP Pankki
n. 19.30 Cocktail-iltapala ja vapaata keskustelua
 
Ilmoittaudu mukaan 4.3. mennessä ilmoittautumislomakkeella.

Tule ja innostu sijoittamisesta! Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Kalevala Korun kaunis Naisen ääni -kaulakoru.

Ilmoittaudu mukaan