Nets ja POP Pankki -ryhmä jatkavat strategista yhteistyötä korttimaksamisessa

POP Pankki -ryhmän ja Netsin pitkäaikainen yhteistyö saa jatkoa yhtiöiden solmittua uuden sopimuksen, joka kattaa seuraavat kuusi vuotta. Nets tuottaa jatkossakin POP Pankki -ryhmälle laajasti maksamiseen ja korttien liikkeellelaskuun liittyviä palveluita. Uuden sopimuksen myötä Nets hallinnoi myös POP Pankki -ryhmän debit-kortteja.

Pohjoismaiden johtava maksualan toimija Nets ja parhaasta asiakastyytyväisyydestä sekä vahvasta paikallisuudestaan tunnettu POP Pankki -ryhmä jatkavat vuosikymmenten taakse ulottuvaa yhteistyötään ja laajentavat sitä myös uusille alueille. Sopimukseen sisältyvät muun muassa modernit korttiturvallisuuspalvelut ja debit-kortteihin liittyvät palvelut.

”Olemme iloisia, että pääsemme laajentamaan yhteistyötä POP Pankki -ryhmän kanssa. Vakaat korttijärjestelmämme, panostuksemme korttiturvallisuuspalveluihin ja valmiutemme tehdä yhteistyötä myös uusien maksutapojen kanssa luovat vahvan pohjan erinomaiselle kumppanuudelle vuosiksi eteenpäin”, toteaa Netsin Suomen maajohtaja Sirpa Nordlund.

”Pitkä sitoutuminen sekä yhteistyön laajentaminen myös debit-kortteihin tuo meille uusia mahdollisuuksia parantaa maksamisen asiakaskokemusta entisestään. Lisäksi voimme keskittyä tuomaan uusia arkea helpottavia ratkaisuja asiakkaillemme”, kertoo korttimaksamisesta POP Pankki -ryhmässä vastaava Anne Korte

POP Pankit ovat tunnettuja asiakastyytyväisyydestään sekä paikallisesta läsnäolosta ja asiakaspalvelusta. Korttipalveluiden korkea laatu, luotettavuus ja ajanmukaisuus auttavat toteuttamaan asiakaslähtöistä pankkipalvelua.

Nyt solmittu sopimus kattaa seuraavat kuusi vuotta. Sopimusaikana siihen voidaan liittää myös uusia palveluja maksamisen tapojen monipuolistuessa ja muuttuessa.


Median haastattelu- ja lisätietopyynnöt:

POP Pankki -ryhmä

Anne Korte, Head of Cards, +358 50 336 6933, 
anne.korte@poppankki.fi

Piia Kujala, Viestintäpäällikkö, +358 40 640 4445,
piia.kujala@poppankki.fi

Nets

Aaro Kajaste, Press Relations Manager, +358 50 395 6086,
aaro.kajaste@nets.eu

  

POP Pankki -ryhmä

POP Pankit ovat asiakkaitaan varten perustettuja osuuskuntamuotoisia pankkeja, joilla tutkimusten mukaan on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat ja paras asiakaspalvelu. POP Pankki -ryhmään kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö POP Vakuutus, POP Pankkien keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja POP Pankkiliitto osk.

 

Nets

Me Netsillä uskomme, että yksinkertaisemmat maksamisen ratkaisut ovat kasvun ja kehityksen perusta – niin liiketoiminnassa kuin yhteiskunnassakin. Nets-konserni, johon kuuluvat nyt myös saksalainen Concardis ja puolalainen Dotpay/eCard, auttaa 3500:n työntekijänsä voimin satoja rahoituslaitoksia ja satoja tuhansia liikeyrityksiä ja kauppiaita Euroopassa tekemään huomisesta hieman helpomman, tarjoamalla samalla verratonta turvallisuutta ja vakautta. Mahdollistamme helpomman huomisen – se pitää meidät liikkeessä.