Jälleen uusi huijausyritys - ole tarkkana verkossa!

Huijausviestit

POP Pankin nimissä on jälleen lähetetty huijausviestejä, joissa kalastellaan POP Pankin asiakkaiden verkkopankkitunnuksia ja avainlukukortteja. Älä haksahda huijauksiin. 


Liikkeellä oleva huijausviesti on tekstisisällöltään samankaltainen kuin aiemminkin. Viestit on kirjoitettu melko hyvällä suomella ja niissä pyydetään asiakkaita päivittämään tietonsa PSD2-direktiiviin vedoten. Viesti ohjaa huijaussivustolle, jossa aiemmasta poiketen pyydetään nyt myös ottamaan kuva avainlukukortista ja lähettämään se sivuston kautta. 

Kyseinen viesti on huijaus ja sitä ei ole lähettänyt POP Pankki, vaan lähettäjätiedot on väärennetty näyttämään siltä. Ethän klikkaa huijausviestien linkkejä! POP Pankki tai viranomaiset eivät koskaan pyydä asiakkaalta tietoja sähköpostitse tai puhelimitse tai ohjaa viesteistä sivulle, jossa kysytään verkkopankkitunnuksia, korttien tietoja tai henkilötunnuksia. Pankki tiedottaa tärkeät asiat turvallisesti verkkopankin kautta.

Lue lisää huijausyrityksistä sivuiltamme. Alla kuva viimeisimmästä yrityksestä. 


Huijaussivu_112019