Pohjanmaan Osuuspankin joulu 2019

Joulu tulla jolkottaa. Pohjanmaan Osuuspankki on mukana Kauhavan alueen joulunavauksissa ja joulutapahtumissa seuraavasti:

  • 29.11. Ylihärmän joulunavaus klo 14-17 - Tervetuloa makkaranpaistoon konttorimme edustalle!
  • 29.11. Ylistaron joulunavaus klo 18 - Ylistaron konttorin väki tarjoilee joulunavauksessa pientä makeaa ja hyvää joulumieltä. Paikan päällä voit osallistua arvontaan, jossa palkintona on jouluinen yllätyskori! 
  • 29.11. Glögitarjoilu Alahärmän konttorilla klo 10-16 - Tarjoilemme Alahärmän konttorillamme lämmintä glögiä ja piparia. Osallistu samalla arvontaan ja voita jouluinen yllätyskori!
  • 30.11. Kauhavan Jouluvaellus klo 15-19 - Jouluvaellus on koko perheen joulutapahtuma Kauhavan Alakylässä. Huhujen mukaan POPPI-papukaija on jakamassa jouluvaelluksella POP Pankin joulukalentereita ja pientä makeaa. Paikan päällä voit osallistua myös arvontaan, jossa palkintona mm. liput Diandran joulukonserttiin!
  • 11.12. Kortesjärven pikkujoulut Kortesjärven nuorisoseuralla klo 11 - Järjestämme perinteiset pikkujoulut ja puurojuhlan Kortesjärven nuorisoseuralla. Tarjolla tietenkin joulupuuroa, torttukahvit ja jouluista ohjelmaa. Ilmoittautumiset puurojuhlaan puh. 020 110 5570 to 5.12. mennessä.

Tervetuloa juttelemaan kanssamme ja vaihtamaan kuulumisia!