Korkoa korolle - naistenpäivän sijoitusilta 8.3. klo 17.00, Kauhavalla

Pohjanmaan Osuuspankin jo perinteeksi muodostuneessa naistenpäivän iltatapahtumassa ollaan tänäkin vuonna säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvien asioiden äärellä. Estradilla tavataan tällä kertaa huippusuositun Mimmit sijoittaa -yhteisön tähdistö, Pia-Maria Nickström sekä Hanna Tikander.

Mimmit sijoittaa on yhteisö jossa puhutaan rahasta, sijoittamisesta ja säästämisestä rennoissa merkeissä. Sijoitusblogista lähtenyt projekti on kasvanut vuodessa yli 20 000 henkilön verkostoksi, suosituiksi sijoitustapahtumiksi ja podcastiksi. Yhteisö pyrkii levittämään tietoa sijoittamisen aloittamisesta ja tähtää kasvattamaan erityisesti nuorten naissijoittajien määrää Helsingin pörssissä.

Lisäksi ohjelmassa on Pohjanmaan Osuuspankin ajankohtaiset kuulumiset säästämisen ja sijoittamisen palveluista sekä tietenkin herkullinen cocktail-iltapala: vihreää salaattia, broileripastasalaattia, savulohisalaattia, patonkia tuorejuustolla sekä rieskarullaa kinkku-/kasvistäytteellä.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://my.surveypal.com/korkoa-korolle-2020-ilmoittautuminen

Kaikkien tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan Kalevala Korun upea Naisen ääni –riipus.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan