Avoimia työpaikkoja: Pohjanmaan Osuuspankki hakee palveluneuvojia Kauhavan toimialueelle

Sinustako poppilainen? Haemme nyt Kauhavan toimialueelle palveluneuvojia/asiantuntijoita.
 
Palveluneuvojana tehtäviisi kuuluu monipuolinen ja laadukas asiakaspalvelu. Vahvuuksiasi ovat aloitteellinen ja myynnillinen työskentelytapa, sekä halu kehittyä tehtävässäsi. Arvostamme aikaisempaa rahoitusalan kokemusta sekä muuta pankkipalvelussa hyödynnettävää asiantuntemusta. Voit olla vahva pankkialan osaaja tai myös aidosti alalle haluava tulevaisuuden tekijä. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus. APV-tutkinto on sinulle eduksi.
 
Tarjoamme monipuoliset työtehtävät sekä mahtavan työyhteisön luotettavassa ja kehittyvässä pankissamme. Jos haluat olla mukana tekemässä Suomen parasta pankkipalvelua, liity osaavaan ja innostavaan joukkoomme!
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Kangas & Svinhufvud Oy:ssa Martti Kangas, puh 040 700 7754 tai martti.kangas@kangassvinhufvud.fi.
 
Täytä hakemuksesi viimeistään 24.2.2020 mennessä osoitteessa https://kangassvinhufvud.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=114