POP Mobiili sai uusia ominaisuuksia

POP Mobiili_moottoripyora_1200x650

POP Mobiili on uudistunut ja olemme ottaneet mukaan monia toiveitanne - suurkiitos palautteestanne! Nyt voit esimerkiksi hakea tilitapahtumia avainsanoilla, nimetä tilejä ja lainoja mielesi mukaan, ja selata ja tilata e-laskuja sekä tarkistaa verkkopalkkasi myös mobiilissa. 

 
Kiitos kaikille kehitystoiveita lähettäneille! POP Mobiiliin on tarkoitus tuoda uusia ominaisuuksia jatkossakin, joten kehitysideoita kannattaa lähettää jatkossakin osoitteeseen: popmobiili@poppankki.fi 
 
Päivitämme POP Mobiilia säännöllisesti. Jotta saat kaikki uudet ominaisuudet heti käyttöösi, kannattaa kytkeä päälle mobiilisovellusten automaattiset päivitykset. Samalla parannat mobiililaitteesi tietoturvaa. 
 
Huomaathan, että vanha mobiilipankkisovelluksemme on sulkeutumassa (lue tarkemmin alempaa). Nyt kannattaa siis ladata uusiutunut POP Mobiili sovelluskaupasta: GooglePlay tai AppStore
 
POP Mobiilin tunnistat violetista POP-logosta. Lisätietoja uudesta sovelluksesta löytyy muualta nettisivuiltamme.
 

Lataa myös POP Avain -tunnuslukusovellus!

 
POP Avain on POP Pankin oma tunnuslukusovellus, jolla helpotat verkkoasiointia. POP Avaimen avulla vahvistat maksut ja tunnistaudut palveluihin helposti ilman paperista tunnuslukukorttia. POP Avainta voit käyttää myös viranomaisten kanssa asioidessasi. Kyse on siis monin tavoin elämää helpottavasta sovelluksesta.
 
POP Avaimen voit ladata sovelluskaupasta: GooglePlay tai AppStore
 
POP Avaimen tunnistat vihreästä avainkuvakkeesta. Lue lisää POP Avaimesta.
 

Päivitä uuteen POP Mobiiliin - vanha mobiilipankki suljetaan 9.6!

 
Vanha mobiilipankkimme on saapunut teknisen käyttöikänsä päähän ja siksi se joudutaan sulkemaan jo 9.6. Sen kehitystä ja ylläpitoa ei vain ole enää mahdollista jatkaa. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä uusi POP Mobiili on monin verroin parempi ja monipuolisempi. Kannattaa siis siirtyä oitis POP Mobiilin käyttäjäksi. 
 
Uuden POP Mobiilin tunnistat violetista POP-logosta. Jos siis käytät yhä vihreälogoista mobiilipankkia, käy oitis lataamassa uusi POP Mobiili. 
 
POP Mobiili tarvitsee toimiakseen Android-puhelimen, jossa on vähintään käyttöjärjestelmä 6.0, tai iPhonen, jossa on vähintään käyttöjärjestelmä 11.0. Näitä vanhemmilla käyttöjärjestelmillä POP Mobiili ei ikävä kyllä toimi. Myöskään Windows-puhelimia ei tueta, sillä Microsoft on lopettanut niiden kehittämisen. 
 
Verkkopankin selainversiota on jatkossakin mahdollista käyttää vanhemmilla mobiililaitteilla.