Oulun sijoitusilta 7.11.2018

Raha ei kasva puussa – entäpä metsässä? Kiinnostaako sijoituksesi riski-tuotto–suhteen parantaminen? Haluatko tietää lisää reaaliomaisuuteen sijoittamisen hyödyistä?

Ilmoittaudu mukaan sijoitusiltaamme ja tule kuulemaan UB:n asiantuntijoilta tarkat faktat reaaliomaisuusrahastoista. Tilaisuus pidetään Oulussa Aleksinkulman Iso Hansa –salissa (Aleksanterinkatu 9) keskiviikkona 7.11.2018 klo 18.00–20.30.

OHJELMA:

Tilaisuuden avaus ja POP Pankkien tervehdys

Mitä reaaliomaisuus on ja miksi siihen kannattaa sijoittaa
Kimmo Hurrila – sijoitusjohtaja, UB Omaisuuden hoito

Tuottoa ja inflaatiosuojaa Metsästä
Kari Kangas – salkunhoitaja, UB Metsä –rahasto

Iltapala

Ilmoittaudu mukaan 31.10.2018 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu

 

Sijoitusjohtaja Kimmo Hurrilalla (VTM, Cefa) on 20 vuoden kokemus varainhoitoliiketoiminnasta. Hurrila on toiminut sekä palvelun tarjoaja- että ostopuolella, ja vastannut mm. 400 miljoonan euron osakesalkun hoidosta Kirkon Keskusrahastossa.

Salkunhoitaja Kari Kankaalla (MMT, YTM, Metsänhoitaja) on 18 vuoden kokemus metsäsektorin asiantuntijana johtamistehtävistä. Kangas on työskennellyt mm. YK:n talouskomission metsäalan ekonomistina ja YK:n metsäfoorumin metsäpoliittisena neuvonantajana. Kankaalla on vahva osaaminen tilastollisen analyysin soveltamisesta metsäsjoittamiseen sekä käytännön kokemusta metsänhoidosta, puunkorjuusta ja metsäteollisuudesta.