Sijoittajille

Bonum Pankki Oyj vastaa POP Pankkien yhteenliittymässä vakuudettomien lainapaperien liikkeeseenlaskusta tukkumarkkinoille.

Bonum Pankilla on 250 miljoonan euron sijoitustodistusohjelma, jonka puitteissa pankki voi laskea liikkeelle korkeintaan 12 kk mittaisia jälkimarkkinakelpoisia velkakirjoja.

Bonum Pankilla on 750 miljoonan euron joukkovelkakirjaohjelma. Tutustu perusesitteeseen ja sen täydennykseen. Edeltävän perusesitteen löydät tästä ja sen täydennyksen täältä sekä lopulliset ehdot täältä :

Julkisten emissioiden lisäksi Bonum Pankki voi harkita myös pienempiä kohdennettuja emissioita, mikäli ne sopivat ryhmän rahoitussuunnitelmaan. Tällä hetkellä Bonum Pankki olisi kiinnostunut keskipitkästä senior -emissiosta.

Sijoittajatapaamisten esittelymateriaali

Bonum Pankin säännöllisen tiedonantovelvollisuuden kotivaltio on Suomi. Tästä löydät Bonum Pankin yhteisösäännöt ja POP Pankkikeskuksen yhteisösäännöt

Rating

Bonum Pankki Oyj:llä on luottoluokituslaitos S&P Global Ratingin 23.5.2016 myöntämä pitkäaikainen investointitason (investment grade) luottoluokitus 'BBB' ja lyhytaikainen A-2’ vakain näkymin.

S&P Globalin tuoreimman arvioinnin sekä luottoluokituksen perusteluineen löydät täältä.


Tiedotteet