Hyppää sisältöön
Uusia pankkitietojen kalastelusivuja ja -viestejä on havaittu

Tutustu poppilaisiin

Reseptimme huipputuloksiin meillä POPilla on yksinkertainen: ytimessä on yhteistyö ja paras soppa syntyy, kun mausteena on ripaus huumoria! Lue POP Pankkikeskuksessa työskentelevien Hannan, Matin, Karoliinan ja Helenan uratarinoista lisää.

POP kuvituskuva

Hanna Siimes - Markkinointipäällikkö

Markkinointipäällikkönä olen luomassa arvoa POP Pankin liiketoiminnalle sekä kartoittamassa ja kehittämässä edelleen mahdollisuuksiamme. Tänä päivänä iso osa markkinoinnista on mittaamista ja oleellisten asioiden poimimista epäolennaisten joukosta.

Lue lisää

POP kuvituskuva

Matti Westerlund - AD/Designer

Teen graafista suunnittelua eli vastaan visuaalisesta ilmeestä eri medioissa. Suuri osa työstäni on esitteiden, bannerien, tapahtumamateriaalien, esitysten, some- ja muun markkinointimateriaalin suunnittelua, mutta paljon on myös kuvankäsittelyä.

Lue lisää

Karoliina Leppinen - Toimittaja

Toimittajia taitaa pankeissa olla töissä harvemmin, mutta tittelini kuvaa hyvin sitä, mitä teen työkseni: kirjoitan, valokuvaan ja teen videoita.

Lue lisää

POP kuvituskuva

Helena Leskelä - Johdon assistentti

Olen johdon assistentti eli avustan toimitusjohtajaa ja lakiasiainjohtajaa kaikessa tarvittavassa. Vastuulleni kuuluvat myös monet HR-tehtävät, työterveyshoitoon liittyvät asiat, rekrytointi sekä alustavan palkanlaskennan tehtävät.

Lue lisää