Aktiivista vakuutussäästön hoitoa

POP Salkku on palvelu, jossa valtuutat ammattilaiset tekemään sijoituspäätökset puolestasi. POP Salkussa teet säästövakuutuksen ja samanaikaisesti sopimuksen aktiivisesta vakuutussäästön hoitamisesta.  

Valitset yhdessä POP Pankkisi asiantuntijan kanssa omaan riskinottohalukkuuteesi ja tavoitteisiisi sopivan salkun viidestä eri riskitason omaavasta salkusta. Aktia Henkiyhtiö Oy valitsee salkkuun kulloinkin parhaat rahastot Aktia Varainhoidon markkinanäkemyksen mukaisesti.

Mukaan pääset jo 10.000 eurolla. Kertasijoituksen lisäksi voit säästää myös säännöllisesti alkaen 100 euroa / kk. 

 

Parempaa tuottoa markkinatilanteen muuttuessa

POP Salkun sijoitukset toteutetaan rahastoilla. Rahastot sijoittavat osake-, korko- sekä vaihtoehtoisiin sijoituksiin, joiden keskinäinen paino vaihtelee. Aktia Varainhoito seuraa sijoitusmarkkinoita aktiivisesti ja tarvittaessa salkun rahastojakoa muutetaan. Markkinatilanteen mukaisilla painotuksilla haetaan lisää tuottoa. Esimerkiksi osakerahastoja valittaessa käytössä on erittäin monipuolinen Aktia Rahastoyhtiö Oy:n ja sen yhteistyökumppaneiden rahastovalikoima, näin saadaan aikaiseksi monipuolinen salkun hajautus.

Lisätietoja kustakin POP Salkusta saat alla olevista linkeistä salkkujen kuukausiraporteista.  

Helppoutta ja veroetuja

POP Salkku toteutetaan vakuutusmuotoisena sen helppouden ja verotusnäkökohtien vuoksi. Vakuutus on ikään kuin kuori sijoitustesi ympärillä. Kun salkussasi tehdään muutoksia, sinun ei tarvitse tehdä verottajalle ilmoitusta rahastomuutoksista. Pääomatuloveroa maksat vasta, kun olet nostanut koko sijoittamasi pääoman ja alat nostamaan tuottoa. Aktia Henkivakuutus Oy pidättää pääomatuloveron salkkusi tuotosta vasta kun kotiutat sijoituksesi mahdollista voittoa.

Kuolemantapauksessa maksetaan kuolemantapauskorvaus itse valitsemillesi edunsaajille. Kun edunsaaja on lähiomainen, kuolemantapauskorvaus on verovapaa 35 000 euroon saakka. Perintö vakuutuksen kautta pienentää kuolinpesän kokonaisarvoa, mikä vaikuttaa maksettavaan perintöveroon.

Kulut

Säästövakuutus

  • 1 % merkintäpalkkio

  • 0,85 % / v. hallinnointipalkkio vakuutussäästöstä

  • POP Salkun sisältämien rahastojen rahastokohtaiset hallinnointipalkkiot

  • 1 % nostokulu nostettavasta säästöstä

POP Salkku

  • 0,2 % / v. allokointikulu

POP Salkuissa olevien sijoituskohteiden arvo saattaa nousta tai laskea ja niiden historiallinen arvonkehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Aktia Henkivakuutus Oy ei voi taata sijoitustoiminnan tulosta tai vakuutukseen maksetun pääoman säilymistä. Säästövakuutuksen myöntää Aktia Henkivakuutus Oy (y-tunnus 0937006-7), jonka asiamiehinä POP Pankit toimivat.

POP Salkku -palvelua ei ole saatavissa kaikissa POP Pankeissa.

» Kysy lisää POP Pankistasi