Oulusta Seinäjoelle ulottuva POP Pankkien fuusion toteutuminen vahvistettiin

Pohjanmaan, Tiistenjoen ja Sievin POP Pankkien osuuskuntakokoukset ovat hyväksyneet sulautumisaiesuunnitelman. Aikataulullisesti POP Pankki Tiistenjoen ja POP Pankki Sievin yhdistyminen POP Pankki Pohjanmaahan toteutuu syyskuussa 2020. Fuusiossa uudistuvalla, taseeltaan lähes 700 miljoonan euron POP Pankki Pohjanmaalla on 10 konttoria Seinäjoki–Oulu-alueella ja henkilökuntaa noin 70 henkilöä.   

- Tämä oli merkittävä päätös asiakkaidemme pankkipalvelujen tulevaisuuden kannalta, vaikkei itse fuusio asiakkaan pankkiarjessa juurikaan näy tilien ja korttien pysyessä samana, summaa POP Pankki Pohjanmaan toimitusjohtaja Hanna Linna.  

-  Kolmen pankin hyväksyntä sulautumissuunnitelmalle on vahva sitoumus yhteiseen tahtotilaan mahdollistaa paikalliset palvelut sekä tarjota entistä vahvempi rahoituskumppani alueen elinvoimaisuutta tukeviin investointihankkeisiin, sanoo POP Pankki Tiistenjoen toimitusjohtaja Päivi Peurala.   

-  Käsillä oleva poikkeuksellinen tilanne on hyvä esimerkki siitä, miten paikallisetkin markkinat ovat kytköksissä kansainvälisiin ilmiöihin. Vahva ja palvelutarjoomaltaan monipuolinen pankki pystyy auttamaan akuutissa tilanteessa sekä myös toiminnan jälleenkäynnistämisessä, sanoo POP Pankki Sievin toimitusjohtaja Kirsi Valtonen.   

Lisätiedot:  

Hanna Linna, hanna.linna@poppankki.fi, p. 040 350 2988  

Kirsi Valtonen, kirsi.valtonen@poppankki.fi, p. 044 752 4889  

Päivi Peurala, paivi.peurala@poppankki.fi, 06 433 7400