Haemme nyt pankkilakimiestä

Miltä kuulostaisi työpaikka, missä pääset osaksi asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtä tehdään tosissaan, muttei vakavissaan?

Haemme nyt riviemme vahvistukseksi pankkilakimiestä/oikeusnotaaria. Mikäli sinulla on oikeustieteellinen korkeakoulututkinto tai oikeusnotaarin tutkinto, tai olet juuri valmistumassa, on sinulla nyt mahdollisuus hakea töihin jo yhdeksän kertaa Suomen parhaaksi pankiksi valittuun pankkiin! (Epsi Rating)

Tässä tulevassa työpaikassasi tukenasi ovat asiantuntevat työkaverit, joiden ansiosta uudet askeleet urallasi tulevat olemaan tuen ja kannustuksen siivittämiä. Tulevat tehtäväsi muotoutuvat kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan, sillä meillä POP Pankissa panostetaan siihen, että jokainen saa olla mukana kehittämässä työtään ja siten myös itseään.

Tulet toimimaan osana lakitiimiämme, joka hoitaa asiakkaidemme perhe- ja perintöoikeudelliset asiat, kauppa- ja lahjakirjojen laatimisen sekä näihin tehtäviin kuuluvan veroneuvonnan. Tehtäviisi voi kuulua kokemuksesi mukaan myös yritys- ja maa- ja metsätalouden kysymyksiin liittyvää neuvontaa sekä asiakirjojen laadintaa. Olet myös muiden toimihenkilöidemme tukena heitä askarruttavissa juridisissa kysymyksissä.

Mikäli janoat uusia haasteita, eikä tavoitteellinen ja ratkaisukeskeinen työskentely tuota sinulle ongelmia, olet juuri oikea lisä tiimiimme. Lisäksi odotamme sinulta erinomaisia organisointi- ja ajanhallintataitoja, sekä halua toimia myynnillisesti asiakaspalvelutehtävissä. Vastineeksi me tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa finanssialan ammattilaiseksi osana vahvasti kehittyvää ja kasvavaa organisaatiotamme.

Koska tarjoamme lainopillisia palveluita koko pankin toimialueella, tulisi sinulla olla mahdollisuus liikkua konttoreidemme välillä. Lisäksi palvelemme asiakkaitamme yhä enemmän myös sähköisesti.

Laitathan hakemuksesi tulemaan epäröimättä, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana.
Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi kuitenkin viimeistään 20.11.2020 sähköpostilla osoitteeseen jussi.kiiski@poppankki.fi.
Laita viestisi otsikoksi ”lakimies”.

Lisätietoja antavat:
Liiketoimintajohtaja Jussi Kiiski p. 044 554 8414
Pankkilakimies Sanna Voutilainen p. 044 371 8368Paras_pankki_2020_logo