POP Pankki –ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö POP Vakuutus, keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk. POP Pankeilla on tutkimusten mukaan Suomen tyytyväisimmät asiakkaat ja paras asiakaspalvelu.

Siilinjärven Osuuspankki on POP Pankki -ryhmään kuuluva itsenäinen Osuuspankki. Pankkimme pääkonttori sijaitsee Siilinjärvellä. Lisäksi meillä on konttorit Kuopiossa, Iisalmessa ja Nurmeksessa. Intohimomme on kehittyä ajan mukana. 

Haemme nyt 
YRITYSRAHOITUSP
ÄÄLLIKKÖÄ

Haasteiden ratkominen on intohimosi. Olet valmis kääntämään kivet ja kannot hakiessasi kokonaisvaltaiset ratkaisut niin tuleville kuin nykyisille asiakkaillemme. Tavoitteet ovat polttoainetta motivaatiollesi. Hahmotat kokonaisuudet ja osaat sujuvasti kuvata sen niin ulkoisille kuin sisäisille asiakkaille.   

Tehtävään kuuluu yritys- ja maatalousrahoitusneuvottelut sekä yritys- ja maatalousneuvottelijoidemme osaamisen kehittäminen ja tukeminen päivittäisessä työssä. Luottoprosessin hallinta- ja kehittämisvastuu. Kokemuksestasi riippuen sinulla on myös mahdollista toimia liiketoimintajohtajan työparina luottoriskistrategian operatiivisessa kehittämisessä ja valvonnassa. 

Yritys- ja maatalousrahoituskokemus on tehtävässä menestymisen edellytys.  

Tiedät POP Pankkien vahvuudet pankkikilpailussa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja mahdollisesti myös APV1- tutkinto.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen haasteen kasvavassa ja kehittyvässä pankissamme, loistavat työkaverit ja mahdollisuuden päästä näyttämään osaamistasi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Toimitusjohtaja Soile Pusa, puh 044 554 8400 
perjantaina 7.2. klo 13-15,
tiistaina 11.2. klo 16.30-18.30,
keskiviikkona 12.2. klo 16-17 ja
perjantaina 14.2. klo 12-14  tai 
Liiketoimintajohtaja Jussi Kiiski, puh. 044 554 8414 
maanantaina 10.2. klo 9-11 ja
keskiviikkona 12.2. klo 9-11.

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään sähköpostilla viimeistään 16.2.2020 soile.pusa@poppankki.fi tai jussi.kiiski@poppankki.fi.
Merkitse viestin otsikkoon ”Yritysrahoituspäällikkö.” 

Paras pankki -tunnus