POP Pankki tarttuu unelmiin Vain elämää -ohjelmayhteistyössä

Lehdistötiedote 20.3.2017 klo 8.30

POP Pankki on mukana huippusuositun Vain elämää -sarjan kuudennella tuotantokaudella. Aikaisemmista ohjelmayhteistöistä Nelonen Median kanssa saadut hyvät tulokset kannustivat jatkamaan yhteistyötä. Uudella tuotantokaudella POP Pankki tarttuu unelmiin koko kansan tunteman ohjelman välityksellä tuoden ihmisten talouteen sopivia ratkaisuja.

POP Pankki ja Nelonen Media jatkavat onnistunutta yhteistyötään Vain elämää -sarjan tiimoilta. Viime kaudella ohjelma tavoitti suuren määrän, 3.5 miljoona katsojaa ollen aidosti koko kansan tavoittama ja tuntema, hyvän mielen ohjelma. Huhtikuussa alkavan ohjelman konseptin muututtua se nähdään keväällä.
 
- On hienoa olla mukana tänäkin vuonna ja jatkaa menestyksekästä yhteistyötä Nelonen Median kanssa. POP Pankin tämän vuoden ohjelmateema on unelmiin tarttuminen. Kaikki unelmoivat jostakin, ja me pankkina haluamme auttaa unelmien toteutumisessa tuomalla asiakkaidemme talouteen sopivia uudenlaisiakin ratkaisuja, sanoo toimitusjohtaja Pekka Lemettinen, POP Pankkiliitto.

POP Pankin tarina on aina ihmisten tarina: onnistumisia elämässä ja unelmien toteutumisissa.  POP Pankilla on ollut jo usean vuoden ajan Pohjoismaiden tyytyväisimmät asiakkaat ja haluamme jatkossakin olla koko kansan kotimainen pankki tuoden henkilökohtaisia ja kunkin omaan talouteen sopivia pankkiratkaisuja. Ohjelmayhteistyön myötä POP Pankin tunnettuus on kasvanut ja pankin positiivinen mielikuva vahvistunut entuudestaan. 

Nelonen Media on tänään aloittanut Vain elämää -ohjelmamarkkinoinnin. Tulevan kauden ohjelmassa nähdään jälleen kattava setti eturivin artisteja - Robin, Laura Voutilainen, Olli Lindholm, Irina, Samu Haber, Petra Gargano ja Nikke Ankara.
 
Lisätietoja:
Johanna Sippola, kehityspäällikkö, markkinointi, POP Pankkiliitto
Puh. 045 111 3884, johanna.sippola@poppankki.fi
 
POP Pankit ovat asiakkaitaan varten perustettuja osuuskuntamuotoisia pankkeja, joilla tutkimusten mukaan on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat ja paras asiakaspalvelu. POP Pankki -ryhmään kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö POP Vakuutus, POP Pankkien keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja POP Pankkiliitto osk.