Huoltokatko pankin palveluissa sunnuntaina 24.11.2019 klo 5.00-12.00

POP Pankin kortti- ja verkkopalveluissa on palvelukatko sunnuntaina 24.11.2019 klo 5.00-12.00. Katkon aikana Debit- ja Electron korteilla ei voi asioida käteisautomaateilla. Debit- ja Electron-korteilla voi kuitenkin maksaa pääosin normaalisti. Credit-kortit toimivat katkon aikana normaalisti sekä käteisautomaateissa että maksuvälineinä.

  Katkon aikana verkkopankki ei ole käytettävissä eikä kirjautuminen verkossa onnistu sellaisiin palveluihin, joihin tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Tästä syystä esimerkiksi verkko-ostosten tekeminen on rajoitettua katkon aikana. Myöskään SEPA-pikasiirrot eivät ole käytettävissä katkon aikana.   Kehotamme asiakkaitamme tarvittaessa varaamaan käteistä huoltokatkon ajalle sekä hoitamaan tarvittavan verkkopankkiasioinnin ennen katkon alkamista.  

Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa.