Huoltokatko pankin palveluissa sunnuntaina 26.1.2020 klo 5.00-12.00

Huoltokuvake_FB

POP Pankin kortti- ja verkkopalveluissa on palvelukatko sunnuntaina 26.1.2020 klo 5.00-12.00. Katkon aikana Visa Debit- ja Visa Electron -korteilla ei voi asioida käteisautomaateilla. Visa Debit- ja Visa Electron -korteilla voi kuitenkin maksaa pääosin normaalisti. Visa Credit -kortit toimivat katkon aikana normaalisti sekä käteisautomaateissa että maksuvälineinä.

Katkon aikana verkkopankki ei ole käytettävissä eikä kirjautuminen verkossa onnistu sellaisiin palveluihin, joihin tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Tästä syystä esimerkiksi verkko-ostosten tekeminen on rajoitettua katkon aikana. Myöskään SEPA-pikasiirrot eivät ole käytettävissä katkon aikana. 

Kehotamme asiakkaitamme tarvittaessa varaamaan käteistä huoltokatkon ajalle sekä hoitamaan tarvittavan verkkopankkiasioinnin ennen katkon alkamista.  

Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa.

Päivitys: Huoltotoimet on saatu päätökseen 11.02 ja palvelut ovat jälleen käytettävissä. Katkon jälkeen rahastoraporttien näkyvyydessä verkkopankissa on raportoitu ongelmia, joita selvitetään parhaillaan. Lisäksi lainojen näkyvyydessä mobiilipankissa on raportoitu puutteita, joita selvitetään.