Haemme Helsingin konttorillemme kahta

ASIAKASVASTAAVAA

Vastaat itsenäisesti oman asiakasportfoliosi sijoitus- ja rahoituspalveluista. Kutsut asiakkaasi säännöllisesti POP Taloushetkeen, jossa kartoitat asiakkaan taloudellisen tilanteen ja neuvottelet nykyhetkeen ja tulevaisuuden tarpeisiin parhaiten sopivat palveluratkaisut. Lisäksi työsi sisältää uusien asiakkaiden kontaktointia. Halutessasi voit työskennellä osittain etänä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi pitkäjänteisesti ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä sijoitus- ja rahoituspalveluiden vankaksi ammattilaiseksi osana Helsingin konttorin tiimiä!

Olet etsimämme asiakasvastaava, mikäli nautit asiakastyöstä ja olet jo kartuttanut työkokemusta sijoitus- tai rahoitusalalta. Ymmärrät siten henkilöasiakkaiden talouteen liittyviä kysymyksiä, erilaisia pankin tarjoamia ratkaisuja (esim. lainat, lainaturva- ja sijoitustuotteet) sekä alan prosesseja ja sääntelyä. Suhtaudut avoimin mielin uusien asiakkaiden kontaktointiin ja organisoit omaa tekemistäsi tehokkaasti. Katsomme eduksesi suoritetun sijoituspalvelututkinnon (APV1) mutta tarvittaessa voit suorittaa sen myös työsi ohessa Suupohjan Osuuspankin kustantamana. 

Vakituiseen asiakasvastaavan tehtävään edellytämme aiempaa pankki- tai rahoitusalan työkokemusta. Mikäli sinulla ei ole vielä aiempaa työkokemusta alalta, mutta palat halusta kehittyä rahoitusalan ammattilaiseksi, voimme keskustella alkuun määräaikaisesta asiakasneuvojan tehtävästä ja kouluttautumismahdollisuudesta asiakasvastaavaksi työn kautta. 

Hakijalta odotamme: 

 • Kokemusta sijoitus- tai rahoitustehtävistä rahoitusalalta  
 • Soveltuvaa kaupallista opintotaustaa (esim. merkonomi/tradenomi)
 • Aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä työotetta
 • Positiivista asennetta uuden oppimiseen ja valmiutta monipuolisiin työtehtäviin
 • Hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
 • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Katsomme eduksi: 

 • Aiemman kokemuksen myyntityöstä
 • Suoritetun sijoituspalvelututkinnon (APV1)

Suupohjan Osuuspankki tarjoaa sinulle:

 • Aidosti monipuolisen ja vastuullisen tehtävän henkilöasiakkaiden rahoitus- ja sijoitusratkaisujen parissa
 • Mahdollisuuden kehittyä rahoitusalan moniosaajaksi - voit syventää ammattitaitoasi esimerkiksi sijoitusten, lainaamisen sekä vakuutustuotteiden alueilla. Voit myös laajentaa osaamistasi yritysrahoituksen pariin.
 • Tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön, jossa voidaan tutkitusti hyvin ja jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa.
 • Luotettavan työnantajan ja hyvät henkilökuntaedut (esim. henkilöstörahastomalli, tyky-raha, korkoetuja)
 • Mahdollisuuden tehdä töitä joko toimistolla tai osittain etänä
 • Sijoituspalvelututkinnon (APV1) suorittamisen POP Pankin kustantamana  

Oletko sinä etsimämme asiakasvastaava? Lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi pdf-muodossa 25.10.2020 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/pop-pankki-asiakasvastaava-10-2020

Kerrothan hakudokumenteissasi alustavan palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloituspäivämäärän. Käymme läpi hakemuksia ja saatamme edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla. 

Miten rekrytointiprosessi etenee?

 1. Hakemus aTalentille viimeistään 25.10.2020
 2. aTalentin videohaastattelu valittujen kandidaattien kanssa
 3. Haastattelu Suupohjan Osuuspankin kanssa
 4. Soveltuvuusarviointi
 5. Luottotietojen ja suosittelijoiden tarkistus sekä lopullinen päätös valinnoista

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Anna Kerava 22.10.2020 saakka (044 204 9486, anna.kerava[at]atalent.fi) ja 23.10. alkaen rekrytointipäällikkö Laura Seppä (040 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi.

Avoimet työhakemukset

Olemme aina kiinnostuneita hyvistä työntekijöistä! Lähetä meille avoin työhakemus joko sähköpostitse osoitteeseen: rekry@suupohjanosuuspankki.fi tai alla olevan lomakkeen kautta.

Jätä avoin hakemus

Otamme sinuun yhteyttä, mikäli osaamistasi vastaava työpaikka avautuu.