<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=354610555754748&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön

Rahoituspäällikkö ja asiakasvastaava

  • Poriin avattava uusi toimipiste

  • Viimeinen hakupäivä 10.9.2021

Suupohjan Osuuspankki on 981 miljoonan euron taseellaan suurin POP Pankki -ryhmän pankki. Olemme jäsentemme omistama, täysin suomalainen, itsenäinen ja vakavarainen pankki. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista taloudenhallintaa asiantuntevasti, yksilöllisesti ja laadukkaasti. Henkilökuntaa meillä on 115 ja toimipisteitä yhteensä 10, joista viisi sijaitsee Suupohjan seutukunnassa (Kauhajoella, Karijoella, Teuvalla, Kurikan Jurvassa ja Kristiinankaupungissa) sekä yksi Helsingissä, kaksi Oulussa ja yksi Torniossa. Yksi konttoristamme on nimeltään Digikonttori POP Easy. Siellä hoidamme asiakaspalvelua ja tapaamme asiakkaita etänä verkossa. 

Toimintamme kasvaessa voimakkaasti suunnittelemme palvelupisteen avaamista Poriin vuodenvaihteessa 2021-2022 ja haemme uusia tekijöitä ammattilaistemme joukkoon!

Etsimme myyntihenkisiä ja aktiivisia henkilöitä alla oleviin monipuolisiin rahoitusalan tehtäviin Poriin avattavaan palvelupisteeseen.

Rahoituspäällikkö

Rahoituspäällikön tehtävä on monipuolisesta asiakaspalvelutyöstä yritysasiakkuuksien parissa.

Koska Porin palvelupiste on uusi, on sinulla mahdollisuus päästä osallistumaan sen käynnistämiseen.

Rahoituspäällikön tehtävässä teet aktiivista uusasiakashankintaa, luot sidosryhmäsuhteita ja hoidat omaa asiakassalkkuasi vastaten asiakaskokonaisuuksiesi pankkipalveluista. Työ on myynnillinen asiakaspalvelutyö, jossa kartoitat asiakkaan kaikki palvelu- ja tuotetarpeet sekä neuvottelet asiakkaiden kanssa heidän tarvitsemistaan palveluista.

Asiakasvastaava

Asiakasvastaavan tehtävä on aktiivista uusasiakashankintaa sekä omaa asiakassalkun kasvattamista ja hoitamista. Tehtävässä vastaat henkilöasiakkaiden kokonaisvaltaisista pankkipalveluista, eli käyt asiakkaiden kanssa niin rahoitus- kuin sijoitusneuvotteluita. Uusasiakashankinnan lisäksi sovit asiakkaidesi kanssa säännöllisesti POP Taloushetkiä, joissa kartoitat asiakkaiden taloudellisen tilanteen ja neuvottelet heille nykyhetkeen ja tulevaisuuden tarpeisiin parhaiten sopivat palveluratkaisut.

 

Työnantajana tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus toimia todellisena rahoitusalan moniosaajana.
  • Koulutus- ja kehitysmyönteisen työympäristön. Osaamisen kehittäminen on meille tärkeää.
  • Matalan organisaation, jossa pääset vaikuttamaan työhösi sekä halutessasi kehittämään toimintaamme laajemminkin.
  • Tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön, jossa voidaan tutkitusti hyvin.
  • Luotettavan työnantajan ja hyvät henkilökuntaedut (esim. henkilöstörahasto, lounas- ja liikuntaedut, korkoetuja).
  • Mahdollisuuden tehdä töitä osittain etänä sekä liukuvan työajan.

Molemmissa avoinna olevissa tehtävissä työkokemus rahoitusalalta sekä APV1 sijoituspalvelututkinto ovat välttämättömiä. APV1 tutkinnon voit suorittaa koeajan kuluessa työnantajan kustantamana. Ajokortti ja oman auton käyttö erityisesti rahoituspäällikön tehtävässä on välttämätöntä. Ruotsin kielen taidon luemme valintatilanteessa eduksi.

Työn aloitusajankohta on molempien tehtävien osalta sovittavissa.

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Henkilöstöjohtaja Paula Nygård-Ojanperä, p. 020 166 6115 (molemmat tehtävät)
Pankinjohtaja Kyösti Kuusinen, p. 020 166 6216 (rahoituspäällikön tehtävä)
Digikonttori POP Easyn palvelupäällikkö Satu Nurmos, p. 020 166 6475 (asiakasvastaavan tehtävä)

Näin haet:

Oletko sinä etsimämme henkilö? Lähetä hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen: rekry@suupohjanosuuspankki.fi Kerro hakemuksessa myös alustava palkkatoiveesi.
Lähetä hakemuksesi viimeistään perjantaina 10.9.2021. Käymme hakemuksia läpi koko ajan ja voimme täyttää paikat jo hakuajan kuluessa.

Osallistu rekrytointitapahtumaan verkossa!

Järjestämme Satakunnan TE-palvelujen kanssa rekrytointitapahtuman verkossa 6.-7.9.2021. Tapahtumassa on mahdollisuus videotapaamiseen henkilöstöjohtajamme kanssa ja keskustella avoinna olevista työpaikoista. Tapaamisia on mahdollista sopia molempina päivinä klo 9-12 väliselle ajalle.

Rekrytointitilaisuus järjestetään verkossa Tavata-aslustalla. Rekisteröidy osoitteessa https://app.tavata.events/signup. Luo alustalla ensin käyttäjäprofiilisi ja liity rekrytointitapahtumaan koodilla REGVVN ja täytä tapahtumakohtaiset profiilitietosi. Työnhakijat eivät tapahtumassa näe toistensa profiileja. 


Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä