Suupohjan Osuuspankki on POP Pankki -ryhmän suurin pankki, jonka perinteet ulottuvat yli 115 vuoden taakse. Suupohjan Osuuspankki on jäsentensä omistama, täysin suomalainen, itsenäinen ja vakavarainen. Pääkonttorimme sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella.

Toiminta-ajatuksenamme on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista talouden hallintaa asiantuntevasti, yksilöllisesti ja laadukkaasti.

Nykyisen toimitusjohtajan jäädessä eläkkeelle loppuvuodesta 2019 haemme

TOIMITUSJOHTAJAA

Pääkonttoriimme Kauhajoelle vastaamaan Suupohjan Osuuspankin strategisesta johtamisesta omistajien tavoitteiden mukaisesti.

Toimitusjohtaja on vastuussa pankin operatiivisesta hallinnosta pankin hallituksen antamien ohjeiden mukaisesti. Tärkeimpänä tehtävänä ovat pankin strategian muotoileminen ja jalkauttaminen. Lisäksi toimitusjohtajalta vaaditaan liiketoiminnan tuloksellisuutta ja hyvää henkilöstöjohtamista. Toivomme toimitusjohtajalta kykyä pitkän tähtäimen suunnittelu- ja strategiatyöhön sekä laajaa kokonaisnäkemystä pankki- ja rahoitusalasta.

POP Pankki –ryhmän suurimman pankin toimitusjohtajalla on keskeinen rooli pankkiryhmän sisäisessä yhteistyössä ja muissa merkittävissä sidosryhmäyhteyksissä. 

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä vankka kokemus pankki- ja rahoitusalalta johtotason tehtävistä. Kyky strategiseen ja operatiiviseen johtamiseen sekä taidot kehittää liiketoimintaa muuttuvassa ympäristössä antavat hyvät edellytykset tehtävässä menestymiselle. 

Suupohjan Osuuspankki on menestyvä ja kehittyvä valtakunnallisesti toimiva paikallinen pankki. Pankin liiketoiminnan kehittämisessä korostuu kyky hyödyntää kehittyvän teknologia ja digitaalisuuden mahdollisuuksia sekä valmius tunnistaa uusia näkökulmia pankin kasvun ja menestyksen vauhdittamiseksi. Kyky uudistaa toimintaa, kehittää asiakaskokemusta ja hakea kannattavaa kasvua ovat tärkeitä, unohtamatta pankin arvoja ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. 

Arvostat paikallisuutta ja osuustoiminta on lähellä sydäntäsi. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja kyky rakentaa verkostoja. Etsimme toimitusjohtajaa, joka sitoutuu asiakkaisiimme, pankkiimme sekä toimintojemme kehittämiseen pitkällä tähtäimellä. Tarjoamme sinulle merkittävän tehtävän näköalapaikalla ja mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa pankin menestymiseen. Saat johdettavaksesi osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 3.2.2019 Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi, viite FI-13466. Lisätietoja antavat Mercuri Urvalin seniorikonsultit Ari Rantala, puh. 040 822 7042 ja Jussi Lehmusvirta, puh. 0400 622 524.


Muut avoimet työpaikat:

Rahoitusneuvoja

Avoimet työhakemukset

Avoimen työhakemuksen voi lähettää osoitteeseen: rekry@suupohjanosuuspankki.fi

Työharjoittelu

Konttoreissamme on tarjolla haastavia ja monipuolisia rahoitusalan harjoittelupaikkoja oikean asenteen ja myynnillisen otteen omaavalle opiskelijalle. Mahdollisuus myös harjoittelukorvaukseen.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: 
rekry@suupohjanosuuspankki.fi. Jos toiveenasi on päästä harjoittelijaksi jollekin tietylle konttorille, ilmoita siitä hakemuksessasi.

Lue aikaisempien harjoittelijoidemme kokemuksia blogista