POP företagskonto – en plånbok med full service

Företagskontot är penningrörelsens hjärta i hela din affärsverksamhet. Vi erbjuder mångsidiga bankförbindelse- och nättjänster så att den dagliga betalningsrörelsen kan skötas smidigt i ditt företag.

Vilka tjänster ingår i företagskontot?

Saldo- och transaktionsförfrågningar samt elektroniskt kontoutdrag ingår i servicen för ditt företagskonto. Alla dessa tjänster har ditt företag tillgång till med hjälp av bankförbindelseprogrammet. Du får naturligtvis kontoutdraget även på papper, men det elektroniska kontoutdraget är snabbare, behändigare och förmånligare för ditt företag.

Smidig bokföring

Bokföringen är allt i allo för företagaren. Med hjälp av vårt bankförbindelseprogram är det lätt att föra över kontouppgifterna till företagets bokföringsprogram.

Du får kredit vid behov

Ibland dyker oväntade utgifter upp i företagets vardag. Ditt företagskonto kan enligt avtal förses med en kreditlimit som du har tillgång till när företagets ekonomiska situation så kräver.

POP Visa Business Debit – företagets trumfkort

POP Visa Business Debit är trots sitt långa namn ett mycket praktiskt och mångsidigt betalkort för företag som du använder effektivt och tryggt såväl i Finland som utomlands.

Använd företagskontot på ett säkert sätt

Kortet Visa Business Debit är ett Visa Debit-kort som kopplas till företagets konto. Kortet beviljas av banken, och transaktionerna som gjorts med det debiteras alltid bankkontot. Tack vare Visa-egenskapen gäller kortet världen över i apparater som läser kortets chip. Den hemliga pinkoden säkerställer att det är tryggt att använda kortet såväl i betalterminaler som i automater. Det är tryggt att betala med kortet Visa Business Debit även på internet genom att använda tjänsten Verified by Visa eller genom att bekräfta köpet med kortets säkerhetstal (CVV2/CVC2-kod).

Visa lämnar dig inte i sticket utomlands

Ditt Visa Business Debit-kort innehåller tjänsten Global Customer Assistance som hjälper dig utomlands om ditt kort måste spärras för att det har försvunnit, stulits eller av något annat skäl.

Vad kostar kortets tjänster?

Visa Business Debit-kortets månadsavgift samt priset på kontantuttag i euro i andra automater än Otto i Finland eller på euroområdet hittar du i servicetariffen för din egen bank. Automatuttag utomlands i annan valuta kostar 2 € + 2,5 % av beloppet som lyfts och det debiteras bankkontot i samband med transaktionen.Ansök om kortet Visa Business Debit i din POP Bank