Ladda ner appen för Mobilbanken i din webbutik

Med POP Bankens nya app för mobilbanken sköter du lätt dina bankärenden i vardagsbrådskan. Tidigare har du kunnat använda bankens elektroniska tjänster i mobilen endast via en webbläsare. Nu kan du ladda ner appen till din mobil i webbutiken. Den nya appen har alla funktioner som finns i den gamla mobilbanken, men det är mycket lättare att uträtta ärenden. Du behöver inte längre använda säkerhetstal när du loggar in i mobilnätbanken, det räcker med användarkoden och lösenordet. Trots det garanteras du fortfarande ett säkert bruk av nätbanken i mobilen.

Dessutom kan du nu betala räkningar med streckkodsläsare vilket många kunder har önskat.

Appen för mobilbanken finns i Google Play Butik för Androidmobiler, i Windows Phone Store och i AppStore. Bli en av föregångarna och ladda ner appen gratis på en gång!
Du hittar appen lättast i butiken genom att använda sökorden "mobiilipankki", "poppankki". När du laddar ner appen får din telefon en genväg som gör det enkelt att börja använda mobilbanken.
Google Play
Windows Phone
AppStore


Varför är det bra att ladda ned mobilbanken?

Du kan utan säkerhetstal snabbt och lätt med din mobil

- granska saldon på konton och disponibla medel på kort
- bläddra i kontotransaktioner
- granska låneuppgifter
- girera till eget konto
- hitta POP Bankens närmaste kontor och Otto-automaterna med hjälp av  karttjänsten: en hjälp speciellt på främmande orter
- ta emot meddelanden om e-fakturor som kommit in

De övriga funktionerna kräver säkerhetstal.

Du vet väl att mobilbanken är ett bra reservsystem om det råkar vara störningar i nätbanken. 
Ladda ner appen, pröva på och se hur tydlig och lätt den är att använda.

Bruket av mobilbanken ingår i priset för bankkoderna. Information om priserna för datakommunikationen får du av din operatör.