En bank för människor

För oss är berättelsen om banken i själva verket alltid en berättelse om människor.  Utan våra kunder finns vi inte.

Vi får förtroendet att vara med i olika faser i människans liv. Vi är experter och rådgivare inför stora frågetecken. Vi finns med i glädje och sorg, ibland till och med i flera generationer. Därför är idén om att vara bank alltid som att vara en medmänniska. 

Dokumenterat nöjdaste kunderna

Vi är speciellt lyckliga över att vi har de dokumenterat nöjdaste och trognaste kunderna i bankbranschen. Och nu kanske vi i samma andetag ska skryta med att vi också har den bästa kundservicen i Finland.   

Allt detta är säkert sant för att vi vill växa med människorna. Vi vill lyssna innan vi öppnar munnen, föra dialog innan vi ger råd och viktigast av allt: vi förtjänar förtroendet endast genom gärningar. 

Lokal och trygg

Vi tror på att man kan vara lokal och täcka hela Finland. På en bank, som har ett ansikte och ett förnamn. Vi slår vakt om förtroende, tydlighet och trygghet i de vardagliga ärendena. Bankärendena ska ha kontakt med livet: smidigt och oberoende av tid och rum.

Det här är POP

Vi är en djärv och stark banksammanslutning som vill vara värd våra kunders förtroende och alltid överträffa förväntningarna.

Läs mer om POP Bankgruppen

Vår uppgift

Vi gör världen mänskligare genom bankverksamhet. Vi förtjänar förtroendet med gärningar och genom att vara nära människan även inför stora frågetecken. Vi är fortfarande en personlig tolk i en föränderlig värld och i digitaliseringen - oberoende av kanal.


Våra värderingar

Vi vill erbjuda tjänster som uppriktigt förverligar kundens behov, situationer och önskningar genom lokala och snabba beslut.

Bankens grundläggande värde ligger i andelslagsverksamheten. Det innebär ett aktivt främjande av kundens och verksamhetsmiljöns välfärd, jämlikhet samt ett ansvarsfullt långsiktigt verksamhetskoncept.

Vår vision

Ett finansnätverk med den bästa servicen för privatkunder, småföretag och jord- och skogsbruksföretag som växer stabilt och lönsamt.

Kaiken kattava osoite

Taloudellisten neuvojen ja tuen lisäksi autamme asiakkaitamme ylläpitämään ja kasvattamaan varallisuuttaan sekä toteuttamaan unelmansa ja tavoitteensa elämän eri tilanteissa. Saman paikallisen katon alta löydät myös POP Vakuutuksen, joka on POP Pankkien perustama ja omistama vahinkovakuutusyhtiö, suunnannäyttäjä, Suomen ensimmäinen vakuutusverkkokauppa netissä ja mobiilissa. Se tarjoaa myös henkilökohtaista palvelua puhelimitse tai chat-palveluna.