POP Yritysturva varmistaa lainasi takaisinmaksun

POP Yritysturva on tarkoitettu yritystoimintaan otetun lainan turvaamiseen. POP Yritysturvan ansiosta yrittäjä voi nukkua yönsä rauhassa.

Hae POP Yritysturvaa

Voit vakuuttaa lainan kokonaan (100 %) tai osittain (75 %). POP Yritysturvalla voit vakuuttaa 1–4 henkilöä; itsesi yrittäjänä ja työntekijät, joiden työpanoksella on yrityksesi toiminnalle huomattava merkitys.

Henkilöasiakkaan asuntolainaan tai kulutusluottoon on valittavissa omat turvapakettinsa, joista löytyy kattava turvapaketti myös yrittäjän omille lainoille. Lue lisää POP Lainaturvan sivuilta.

Jos elämä kolhii, POP Yritysturva auttaa

Suurin osa suomalaisista yrityksistä toimii yhden tai kahden henkilön työpanoksen varassa. Yrittäjän ja muiden avainhenkilöiden työpanoksella on siis erittäin suuri merkitys toiminnan turvaamisessa. Yritysturvan avulla varaudut henkilöriskeihin ja varmistat lainan takaisinmaksun ennakkosuunnitelman mukaisesti.

POP Yritysturva turvaa yrityksen lainanhoidon ja yritystoiminnan jatkuvuuden, jos yrityksen avainhenkilön työpanos menetetään kuoleman, vakavan sairauden tai tapaturmaisen pysyvän työkyvyttömyyden johdosta. Yritysturva on usein myös yrittäjän oman omaisuuden ja perheenkin suoja, koska yrityslaina vakuutena voi olla myös yrittäjän henkilökohtaista omaisuutta.

POP Yritysturva on edullinen

POP Yritysturvan hintaan vaikuttavat:

  • vakuutetun ikä
  • valittu turvapaketti
  • lainan pääoma ja siitä vakuutettu prosenttiosuus, ja
  • kuukausierän suuruus 

POP Yritysturva on yritykselle verotuksellisesti edullinen, koska yritys voi pääsääntöisesti vähentää vakuutusmaksut verotuksessa normaalina liiketoiminnan kuluna. Vakuutusmaksujen verovähennyskelpoisuuteen vaikuttavat yhtiömuoto ja edunsaajamääräys sekä vakuutetun henkilön työpanoksen merkitys yrityksen toimintaan.

Varaa aika ja tule juttelemaan

POP Yritysturvan myöntää Sp-Henkivakuutus Oy ja Chubb, joiden asiamiehinä POP Pankit toimivat.