Turvaa lainasi takaisinmaksu POP Yritysturvalla

POP Yritysturvan voit ottaa yritystoimintaan otettuun lainaan. Voit vakuuttaa lainan kokonaan (100 %) tai vaihtoehtoisesti osittain (75 %). POP Yritysturvalla voit vakuuttaa 1–4 henkilöä; yrittäjänä itsesi tai työntekijät, joiden työpanoksella on yrityksesi toiminnalle huomattava merkitys.

Henkilöasiakkaan asuntolainaan tai kulutusluottoon on valittavissa omat turvapakettinsa, joista löytyy kattava turvapaketti myös yrittäjälle.

POP Yritysturvan hintaan vaikuttavat vakuutetun ikä, valittu turvapaketti, lainan pääoma ja siitä vakuutettu prosenttiosuus ja kuukausierän suuruus. 

POP Yritysturva on yritykselle verotuksellisesti edullinen, koska yritys voi pääsääntöisesti vähentää vakuutusmaksut verotuksessa normaalina liiketoiminnan kuluna. Vakuutusmaksujen verovähennyskelpoisuuteen vaikuttavat yhtiömuoto ja edunsaajamääräys sekä vakuutetun henkilön työpanoksen merkitys yrityksen toimintaan.

Jos elämä kolhii, POP Yritysturva auttaa

Suurin osa suomalaisista yrityksistä toimii yhden tai kahden henkilön työpanoksen varassa. Yrittäjän omalla ja muiden avainhenkilöiden työpanoksella on näin ollen suuri merkitys toiminnan jatkuvuuden kannalta. Yritysturvan avulla varaudut yrityksesi henkilöriskeihin ja varmistat lainan takaisinmaksun ennakkosuunnitelman mukaisesti.

POP Yritysturva turvaa yrityksen lainanhoidon ja yritystoiminnan jatkuvuuden, jos yrityksen avainhenkilön työpanos menetetään kuoleman, vakavan sairauden tai tapaturmaisen pysyvän työkyvyttömyyden johdosta. Yritysturva on usein myös yrittäjän oman omaisuuden ja perheenkin suoja, koska yrityksen velan vakuutena voi olla myös yrittäjän henkilökohtaista omaisuutta.

POP Yritysturvan myöntää Sp-Henkivakuutus Oy ja Chubb, joiden asiamiehinä POP Pankit toimivat.

 

Varaa aika ja tule juttelemaan