POP Maksuliikenne - yrityksesi pankkiyhteysohjelma

Kanssamme saat yrityksesi käyttöön kätevän pankkiyhteysohjelman, jolla hallinnoit vaivattomasti yrityksesi maksuliikennettä. POP Maksuliikenne auttaa tietojen siirtämisessä kirjanpito-ohjelmiin ja soveltuu yritysten lisäksi hyvin myös maanviljelijöiden käyttöön. Kaikki tämä, jotta yrittäminen olisi sujuvampaa.

Mitä POP Maksuliikenne pitää sisällään

  • Tilipalvelut: saldo- ja tapahtumakyselyt, tilinsiirrot ja tiliotteet
  • Lähtevien maksujen palvelut, mukaan lukien ulkomaanmaksut
  • Saapuvien maksujen palvelut
  • Maksupäätepalvelut
  • Verkkolaskun lähetys ja vastaanotto
  • Valuutta- ja arvopaperikurssit

 

POP Maksuliikenne - yhteydessä verkkopalveluusi

Jos yritykselläsi on verkkopalvelu, voit liittää siihen POP Pankin maksunapin. Sen avulla palvelun käyttäjät voivat maksaa omilla POP Pankin verkkotunnuksillaan. Käytössäsi on myös tunnistuspalvelumme, jossa asiakas voi tunnistautua palvelussasi POP Pankin yritysverkkopankkitunnuksillaan.

Näin lataat POP Maksuliikenteen

Voit ladata uuden version POP Maksuliikenne -ohjelmistosta, mikäli olet sopinut latausluvasta. Ota yhteyttä pankkiisi saadaksesi tunnukset latauspalveluun.

Lataa POP Maksuliikenne -ohjelmisto 

SEPA - tärkeä osa yrittämisen maksuliikennettä

1.11.2011 alkaen pankit eivät ole enää vastaanottaneet kotimaisessa muodossa olevia yritysten maksuaineistoja eivätkä hyväksyneet kotimaisia tilinumeroita.

Näin varmistat yrityksesi maksut ilman katkoksia: 

1. Yrityksesi käyttämästä pankkiyhteysohjelmasta on oltava käytössä SEPA-kelpoiset versiot. Tämä on syytä varmistaa ohjelmiston toimittajalta tai tilitoimistosta. Mikäli ohjelmistojen asennukset viivästyvät lokakuun lopun yli yrityksen on mahdollista käyttää Yritysverkkopankkia maksujen lähettämisessä.

2. Yrityksesi laskulomakkeilla tulee olla IBAN- ja BIC-muotoiset tilinumerot. Myös verkkolaskulla tilinumeron tulee olla IBAN-muotoinen.

3. Laskuilla/tilisiirtolomakkeilla oleva pankkiviivakoodin on oltava IBAN-muotoinen.

4. SEPA-maksujen käyttöönotosta on sovittava oman POP Pankkisi kanssa. Tiedonsiirto on siirtynyt PATU-kanavasta turvallisempaan WebService-kanavaan, joka edellyttää sopimuksen päivittämistä pankin kanssa.

Lisätietoja SEPAan siirtymisestä saat POP Pankistasi, tilitoimistosta ja ohjelmistotalosta