POP Yritystili - täyden palvelun rahapussi

Koko liiketoimintasi rahaliikenteen sydän on yritystilisi. Tarjoamme monipuoliset pankkiyhteys- ja verkkopalvelut yrityksesi päivittäisen maksuliikenteen kätevään hoitamiseen.

Mitä palveluita yritystiliin kuuluu? 

Yritystilisi palveluihin kuuluvat saldo- ja tapahtumakyselyt sekä sähköinen tiliote. Kaikki nämä palvelut ovat yrityksesi käytettävissä pankkiyhteysohjelman avulla. Tietenkin saat tiliotteen myös paperilla, mutta sähköinen tiliote on nopeampi, vaivattomampi ja edullisempi yrityksellesi.

Vaivatonta kirjanpitoa

Kirjanpito on yrittäjälle kaikki kaikessa. Pankkiyhteysohjelmamme avulla tilitietojasi on helppo siirtää yrityksesi kirjanpito-ohjelmaan.

Saat luottoa tarvittaessa

Joskus yrityksen arjessa tulee eteen yllättäviä kuluja. Yritystiliisi voidaan neuvotella luottolimiitti, joka on käytettävissäsi yrityksen rahatilanteen vaatiessa.

POP Visa Business Debit – yrityksesi valttikortti

POP Visa Business Debit on pitkästä nimestään huolimatta erittäin kätevä ja monipuolinen yritysmaksukortti, jota käytät tehokkaasti ja turvallisesti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Käytä yritystiliäsi turvallisesti 

Visa Business Debit -kortti on yrityksesi tiliin liitettävä Visa Debit -kortti. Kortin myöntäjä on pankki, ja kortilla tehdyt tapahtumat veloitetaan aina pankkitililtä. Visa-ominaisuutensa ansiosta kortti kelpaa kaikkialla maailmassa kortin sirua lukevissa laitteissa. Salainen tunnusluku varmistaa kortin turvallisuuden niin maksupäätteellä kuin automaattikäytössä. Visa Business Debit -kortilla maksat turvallisesti myös internetissä käyttämällä Verified by Visa -palvelua tai varmentamalla ostoksen kortin turvaluvulla (CVV2/CVC2-tunnus).

Visa ei jätä pulaan ulkomailla

Visa Business Debit -korttiisi sisältyy Global Customer Assistance -palvelu, joka auttaa sinua ulkomailla, jos korttisi joudutaan katoamisen, varastamisen tai muun syyn vuoksi sulkemaan.

Mitä kortin palvelut maksavat?

Visa Business Debit -kortin kuukausimaksun sekä hinnan euromääräiselle käteisnostolle muualla kuin OTTO-automaatilla Suomessa tai euroalueella löydät oman pankkisi palveluhinnastosta. Automaattinosto ulkomailla muussa valuutassa 2 € + 2,5 % noston määrästä ja se veloitetaan tapahtuman yhteydessä pankkitililtä.

Hae Visa Business Debit -korttia