På POP Banken sköter du alltid ärenden med människor!

På POP Banken uppskattar vi tjänster med ett ansikte och ett förnamn. Vi anser att alla har rätt till god bankservice. Därför kan du alltid sköta bankärenden med din egen bankrådgivare på både webben och kontoret. Vi vill alltid sköta dina ärenden tillförlitligt, klart och säkert. På POP Banken sköter du alltid ärenden med människor!

Finlands bästa bank redan för tolvande gången!

Utmärkt kundservice är vår passion. Enligt EPSI Ratings undersökning om nordiska banker har vi de nöjdaste kunderna redan för tolvande gången. Inga andra banker eller finansinstitut har presterat lika bra.

Sköt ärenden med människor – även via chatten

Kom väggen emot utan lösningar på problemet? Slå inte huvudet i väggen i onödan, eftersom hjälp finns nära till hands. På vår webbplats kan du nämligen be om råd via vår kundservicechatt. Våra kundrådgivare är människor till 100 % och hjälper dig i alla bankärenden. Klicka alltså på chattikonen till höger på skärmen och be om råd.

Bli kund hos oss!

Är du trött på att kontakta banken och vara tvungen att kommunicera med en robot? Hos POP Banken får man god service även med en lite tunnare plånbok. Bli kund hos oss, så får du alltid njuta av god service.

Prenumerera på ett nyhetsbrev

Vill du höra till de första att höra nyheter om POP Bankgruppen? Prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev.