Hoppa till innehåll
En kvinna hemma vid datorn

POP Nätstund

Nätstund är ett videomöte mellan dig och en expert på banken. Med POP Nätstund sköter du dina bankärenden var som helst i världen – även om du inte är kund i POP Banken.

Boka en POP Nätstund via POP Bankens tidsbokning per telefon eller via ett meddelande i nätbanken. Om du redan har bokat en Nätstund kan du ansluta dig till den nedan.

Lätt och snabbt att uträtta ärenden via nätmöte

Med hjälp av POP Nätstund kan du sköta även krävande bankärenden konfidentiellt med din bekanta kontaktperson. Bäst av allt, du kan sköta dina ärenden när det passar dig bäst och var du än är. Du behöver bara nätbankskoderna, en dator och en nätförbindelse! 

Våra kunder litar på nätmöten i fråga om ärenden som gäller såväl sparande, investerande som lån. Du vet väl att du kan boka en POP Nätstund fast du inte ännu är kund i POP Banken? Också dina övriga familjemedlemmar kan delta i nätstunden.

Före en POP Nätstund

  • Ta fram dina nätbankskoder
  • Ta fram de papper du behöver
  • Försäkra dig om att du är i ett utrymme där du kan tala ostört

Så här inleder du en POP Nätstund:

  1. Kopiera anslutningskoden i inbjudan till POP Nätstund.
  2. Gå till webbplatsen och välj POP Nätstund. Identifiera dig med dina nätbankskoder och klistra anslutningskoden i fältet för den. Testa din utrustning innan du ansluter till mötet.
  3. Inled mötet genom att klicka på inledningsknappen.

Kom och prata om din ekonomi och dina mål.

Boka tid