Hoppa till innehåll

Företagsexpansion

Grattis till att du beslutat att expandera affärsverksamheten

Finland behöver modiga och investeringsbenägna företagare. Vi hjälper dig att expandera affärsverksamheten med vårt mångsidiga produkt- och serviceutbud som möjliggör skräddarsydda lösningar.  Nedan följer exempel på våra finansieringsalternativ. 

Företagsexpansion

När din affärsverksamhet expanderar är det klokt att tillsammans med din bankexpert diskutera olika finansierings- och investeringsalternativ relaterade till dina framtidsplaner. 

  • Uppdatera din affärsplan, vad du strävar efter genom att expandera, vilken din långsiktiga plan är och vart den leder. Är syftet att expandera till nya marknader eller lansera nya produkter eller tjänster? Kanske anställa nya medarbetare? När borde investeringen återbetala sig?

  • Var beredd på att delegera och eventuellt också lägga ut arbetsuppgifter på entreprenad medan du koncentrerar dig på expansionen. Övervaka och säkerställ verksamhetens effektivitet och följ upp företagets likviditet. POP Nätbanken och POP Mobil underlättar uppföljningen av till exempel kassan. 

  • Tillsammans med våra experter är det lätt att ta del av finansieringslösningar för företagets varierande behov. Behöver du kreditlimit till företagskontot för flexibel hantering av likviditeten? 

  • Är du intresserad av att finansiera kommande investeringar genom placering? Vi har alternativ även för detta.

Välkommen att bli vår kund

Ta kontakt