Hyppää sisältöön
Kuvituskuva: nainen tietokoneen ääressä

POP Verkkohetki

Verkkohetki on videotapaaminen sinun ja pankin asiantuntijan välillä. POP Verkkohetkellä hoidat pankkiasiasi kaikkialta maailmasta - vaikket vielä olisikaan POP Pankin asiakas. 

Varaa POP Verkkohetki POP Pankin ajanvarauksesta, puhelimitse tai verkkopankkiviestillä. Jos olet jo varannut verkkohetken, voit liittyä siihen alta.

Helppoa ja nopeaa asiointia verkkotapaamisella

POP Verkkohetken avulla voit hoitaa myös vaativat pankkiasiat luottamuksellisesti oman tutun yhteyshenkilösi kanssa. Mikä parasta, voit hoitaa asiasi silloin kun sinulle parhaiten sopii ja missä ikinä oletkin. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset, tietokoneen ja verkkoyhteyden! 

Asiakkaamme luottavat verkkotapaamiseen niin säästämiseen, sijoittamiseen kuin lainoihinkin liittyvissä asioissa. Tiesithän, että voit varata POP Verkkohetken, vaikket vielä olisikaan POP Pankin asiakas? Myös muut perheenjäsenesi voivat osallistua verkkohetkeen.

Ennen POP Verkkohetkeä:

  • Ota esiin verkkopankkitunnuksesi
  • Varaa mukaan tarvittavat paperit
  • Varmista, että olet tilassa jossa voit puhua häiriöttä

Näin aloitat POP Verkkohetken

  1. Kopioi POP Verkkohetki -kutsuviestissä ollut liittymiskoodi.
  2. Siirry POP Pankin verkkosivuille ja valitse palveluista POP Verkkohetki. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi ja liitä liittymiskoodi sille varattuun kenttään. Testaa laitteisto ennen tapaamiseen liittymistä.
  3. Aloita tapaaminen napauttamalla aloituspainiketta.

Haluatko keskustella pankkineuvojan kanssa POP Verkkohetkessä?

Varaa aika