Hoppa till innehåll

POP Mobil för företag

POP Mobiililla hanskaat yrityksesi päivittäiset pankkiasiat

POP Mobiili on puhelimelle sekä tabletille ladattava mobiilipankkisovellus, jonka avulla pankkiasiointi sujuu vaivattomasti. Helppokäyttöiset palvelut mahdollistavat kaikki yleisimmät pankkipalvelut. Mobiilipankin aktivoimiseen tarvitset vain yrityksesi verkkopankkitunnukset. POP Mobiilin ja verkkopankin käyttö sisältyy pankkitunnusten hintaan. Tiedot tietoliikennemaksuista saat omalta operaattoriltasi.

Mitä palveluja POP Mobiilissa on?

POP Mobiilin avulla yrityksesi saa käyttöönsä maksamisen palvelut, tilisiirrot ja tilisaldot. Pankkipalveluiden lisäksi tarjolla on myös monia lisäpalveluja. Voit mm. lähettää viestin omaan pankkiisi ja laatia uusia maksupohjia.

Miten lataan POP Mobiilin?

Löydät mobiilisovelluksen sovelluskaupoista helpoimmin käyttämällä hakusanaa "POP Mobiili", "poppankki".  POP Mobiilin lataaminen on maksutonta. 

Ota käyttöön myös POP Avain

POP Avain -tunnuslukusovellus on oiva pari POP Mobiilille. Sen avulla voit tunnistautua turvallisesti POP Mobiiliin  kolmannen osapuolen verkkopalveluihin, vahvistaa maksuja ja toimeksiantoja. Kun käytössäsi on POP Avain, et tarvitse enää tunnuslukukorttia - pidä kuitenkin kortti tallella esim. siltä varalta, että laitteesi vaihtuu. 

POP Mobiili kehittyy koko ajan lisää

    Välkommen att bli vår kund

    Ta kontakt