Hoppa till innehåll

POP Livförsäkring

Om du är säker på att allt också kommer att vara bra i fortsättningen, är en livförsäkring ingenting för dig. Men om du vill ge din familj en ekonomisk trygghet i fall att det allra värsta skulle hända, tecknar du en livförsäkring.

Lapsiperhe

Var förutseende

Även om det inte är trevliga saker att tänka på, är det alldeles självklart att din inkomst faller bort om du dör. Samtidigt bibehålls din familjs utgifter på nästan samma nivå. Det här skulle leda till omedelbara ekonomiska svårigheter för familjen, framför allt om ni har lån och små barn.  Som tur är ger en livförsäkring det ekonomiska stöd familjen behöver för att klara av vardagens ekonomiska utmaningar på bästa möjliga sätt.

En liten summa nu - ett stort stöd om det värsta skulle hända

Mot en liten summa varje månad kan du ge din familj ekonomisk trygghet, ifall du inte längre fi nns. Den månatliga kostnaden är inte alls så stor som du kanske har trott. Försäkringspremien bestäms enligt ålder och försäkringssumma. Nedan hittar du prisexempel avrundade till närmaste euro.

Ålder 31.12.2018
Månadspremie (försäkringssumma 50 000 €)
30
7 €
35
8 €
40
10 €
45
14 €

Livförsäkring åt båda föräldrarna

Privatpersoner kan teckna livförsäkringen med parförmån. Försäkringarna beviljas som två separata livförsäkringar, och en eventuell dödsfallsumma betalas från båda försäkringarna. Försäkringarnas försäkringssumma behöver inte vara lika stor. Premierna för livförsäkringar med parförmån är 20 % billigare än försäkringar som du tecknar separat.

Försäkringen beviljas av Aktia Livförsäkring Ab, för vilket försäljaren fungerar som ombud. Bekanta dig också med produktfakta och försäkringsvillkoren.

Mer information

Ekonomisk trygghet är en viktig del av livets grundtrygghet. Familjens försörjares död rubbar ofta allvarligt familjens ekonomiska balans. Med POP Livförsäkringen tryggar du familjens utkomst vid dödsfall. Du kan välja skyddets storlek enligt ditt eget behov.

POP Livförsäkring produkfakta

 

Försäkringen beviljas av Aktia Livförsäkring Ab, för vilket försäljaren fungerar som ombud. Bekanta dig också med produktfakta och försäkringsvillkoren.

Välkommen att bli vår kund

Ta kontakt