Hoppa till innehåll
Eventuella serviceavbrott kan förekomma och IE-webbläsarstödet upphör 11.5
Grön

POP Nyckel

POP Nyckel är POP Bankens kodapp som underlättar vardagen.  Med hjälp av den loggar du snabbt och enkelt in i POP Mobil och nätbanken. Med POP Nyckel kan du bekräfta dina nätbetalningar och även identifiera dig i tjänster hos myndigheter.

Ladda ned appen POP Nyckel på din smartmobil eller pekplatta i appbutiken.

POP Nyckel

Händig POP Nyckel

POP Nyckel är avgiftsfri för användaren och kompletterar nätbanksappen POP Mobil på ett utmärkt sätt. 

POP Nyckel uppfyller kriterierna för stark autentisering, och då behöver du inte längre nyckelkodskort för att bekräfta dina betalningar eller inköp.  Med POP Nyckel kan du också identifiera dig i många tjänster hos tredje parter, såsom på skattemyndighetens och FPA:s webbplatser. 

Du kan ta appen i bruk när du är kund i POP Banken och har nätbanken i bruk.  Att ta i bruk POP Nyckel kräver även registrering med POP Bankens nätbankskoder – släng alltså inte ännu bort nyckelkodskortet.

Ladda ner och registrera appen

  1. Ladda ned appen POP Nyckel på din smartmobil eller pekplatta i appbutiken och installera den på din enhet.

    AppStore (Apples enheter iPhone och iPad)

    Google Play (Android-telefoner och enheter)

  2. Starta appen genom att trycka på den gröna nyckelikonen.
  3. Registrera POP Nyckel med dina nätbankskoder och nyckelkodskortet. Välj den pinkod du använder för att öppna appen i fortsättningen och namnge ditt användarkonto.

    Obs! POP Nyckel förutsätter att du har registrerat ditt telefonnummer i nätbanken under Tilläggstjänster. SMS-meddelandet som skickas i samband med aktiveringen bekräftar att du tagit applikationen i bruk. Läs mera.

POP Mobil är POP Nyckels bästa kompis!

Bekanta dig med POP Mobil