Hoppa till innehåll
POP Banken har fått kännedom om bedrägerisamtal i dess namn
Kaksivärinen tausta

POP Avkastningsförsäkring

Tjänsten är inte längre till salu

Prova POP Fonder istället

POP Avkastningsförsäkring är ett mångsidigt avtal som avses för långsiktigt sparande och investerande där livförsäkring alltid ingår.  Med hjälp av POP Avkastningsförsäkring sparar du för framtiden och ger dina drömmar vingar.

POP Avkastningsförsäkring passar bäst för långsiktigt sparande och investerande i minst fem år. Med ett avtal får du ett paket med flexibla avgifter och mångsidiga placeringsobjekt med fördelar som ofta endast storinvesterare har tillgång till, samt skattemässiga fördelar. Det är också ett utmärkt sparalternativ till exempel vid sidan av fondsparande.  POP Avkastningsförsäkring bestäms alltid individuellt för varje kund och passar därför sparare och investerare av alla slag.

POP Avkastningsförsäkring lämpar sig också för dig

POP Avkastningsförsäkring passar lika bra för den som börjar spara som för den som är mer erfaren samt för aktiva investerare, för du kan välja dina placeringsobjekt.

Försäkringssparande lämpar sig både för investerare som söker måttlig avkastning med måttlig risk och för investerare som söker högre avkastning med större risk.

Du kan spara småningom – till exempel en hundring i månaden – eller utöka besparingarna med en större engångssumma enligt din ekonomiska situation. Du kan också ta paus i försäkringssparandet emellanåt.

Avkastningsförsäkring lämpar sig också väl för förvaltning av redan befintlig egendom.  Det är ett bra sätt att spara till exempel vid sidan av fondsparande.

POP Avkastningsförsäkring beviljas av Sb-Livförsäkring Ab, som POP Bankerna är ombud för.

Ett skattemässigt klokt sätt att spara

POP Avkastningsförsäkring är skattemässigt fördelaktig och du kan ta ut pengar när som helst. Du kan ta ut besparingar som samlats snabbt och enkelt. Avkastningen på placeringsobjekten beskattas inte under spartiden, och när din försäkring upphör betalar du kapitalinkomst endast på försäkringsbesparingens avkastning.

I POP Avkastningsförsäkring ingår alltid också livförsäkringsskydd Livförsäkringsskyddet sörjer också för dina närståendes ekonomiska trygghet. Vid dödsfall betalas en ersättning som motsvarar besparingarna till en namngiven förmånstagare. I annat fall styrs tillgångarna till dödsboet. Livförsäkringsskyddets belopp är 100 % av försäkringsbesparingen.

Välj själv dina placeringsobjekt eller utnyttja våra kapitalförvaltares rekommendationer Innan du tar en POP Avkastningsförsäkring kartlägger du din investerarprofil med en expert från banken. Där klargörs din vilja att ta risker och din förväntade avkastning. I kartläggningen kommer det fram om du som placerare är försiktig, måttlig eller avkastningsinriktad, och placeringsobjekten väljs enligt det.

Välkommen att bli vår kund

Ta kontakt