Hyppää sisältöön
Kaksivärinen tausta

POP Tuottovakuutus

POP Tuottovakuutus on monipuolinen pitkäaikaiseen säästämiseen ja sijoittamiseen tarkoitettu sopimus, johon sisältyy aina henkivakuutusturva. POP Tuottovakuutuksen avulla säästät tulevaisuutta varten ja siivität unelmat lentoon.

POP Tuottovakuutus sopii parhaiten pitkäaikaiseen, vähintään viiden vuoden säästämiseen sekä sijoittamiseen. Yhdellä sopimuksella saat joustavamaksuisen, sijoituskohteiltaan monipuolisen, usein vain suursijoittajien saatavilla olevia hyötyjä tarjoavan ja verotuksellisia etuja sisältävän paketin. Se onkin erinomainen säästämisvaihtoehto esimerkiksi rahastosäästämisen ohelle. POP Tuottovakuutus määritetään aina asiakaskohtaisesti ja se sopii siten kaikenlaisille säästäjille ja sijoittajille.

POP Tuottovakuutus sopii sinullekin

POP Tuottovakuutus sopii yhtä hyvin aloittavalle kuin jo kokeneemmallekin säästäjälle sekä aktiivisijoittajille, sillä voit valita sijoituskohteesi. Vakuutussäästäminen sopii sekä kohtuullista tuottoa maltillisella riskillä etsivälle sijoittajalle, että korkeampaa tuottoa suuremmalla riskillä hakevalle sijoittajalle.

Voit säästää pikkuhiljaa – vaikkapa satasen kuukaudessa – tai kerryttää säästöjä isommalla kertasummalla oman rahatilanteesi mukaan. Voit myös pitää välillä taukoa vakuutussäästämisessä.

Tuottovakuutus sopii hyvin myös jo kertyneen omaisuuden hallintaan. Se on hyvä tapa säästää esimerkiksi rahastosäästämisen ohella.

POP Tuottovakuutuksen myöntää Sp-Henkivakuutus Oy, joiden asiamiehinä POP Pankit toimivat.

Verotuksellisesti fiksua säästämistä

POP Tuottovakuutus on verotuksellisesti edullinen ja voit nostaa varojasi milloin vain. Voit nostaa kertyneitä säästöjä nopeasti ja helposti. Sijoituskohteiden tuottoa ei veroteta säästöaikana, ja kun vakuutuksesi päättyy, maksat vain vakuutussäästön tuotosta pääomatuloveroa.

POP Tuottovakuutukseen sisältyy aina myös henkivakuutusturva
Henkivakuutusturva huolehtii myös läheistesi taloudellisesta turvasta. Kuolemantapauksessa säästöjä vastaava korvaus maksetaan nimetyille edunsaajille. Muussa tapauksessa varat ohjautuvat kuolinpesälle. Henkivakuutusturvan määrä on 100 % vakuutussäästöstä.

Valitse itse sijoituskohteesi tai käytä varainhoitajiemme suosituksia
Ennen kuin otat POP Tuottovakuutuksen, kanssasi tehdään pankin asiantuntijan kanssa sijoittajaprofiilin kartoitus, jolla selvitetään oma riskinottohalusi ja tuotto-odotuksesi. Kartoituksessa selviää, oletko sijoittajana varovainen, maltillinen vai tuottohakuinen, ja sijoituskohteet valitaan sen mukaan.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä