Hyppää sisältöön

POP Mobiili yrityksille

POP Mobiililla hanskaat yrityksesi päivittäiset pankkiasiat

POP Mobiili on puhelimelle sekä tabletille ladattava mobiilipankkisovellus, jonka avulla pankkiasiointi sujuu vaivattomasti. Helppokäyttöiset palvelut mahdollistavat kaikki yleisimmät pankkipalvelut. Voit ladata maksuttoman POP Mobiili -sovelluksen omasta sovelluskaupastasi.

Lataa samalla myös POP Avain -tunnuslukusovellus. Voit käyttää sitä ensi kertaa POP Mobiiliin tunnistautuessasi. Lisätietoja POP Avaimesta löydät alempaa sivulta.

POP Mobiilin ja verkkopankin käyttö sisältyy pankkitunnusten hintaan. Tiedot tietoliikennemaksuista saat omalta operaattoriltasi.

Mitä palveluja POP Mobiilissa on?

POP Mobiilin avulla yrityksesi saa käyttöönsä maksamisen palvelut, tilisiirrot ja tilisaldot. Pankkipalveluiden lisäksi tarjolla on myös monia lisäpalveluja. Voit mm. lähettää viestin omaan pankkiisi ja laatia uusia maksupohjia.

Miten lataan POP Mobiilin?

Löydät mobiilisovelluksen sovelluskaupoista helpoimmin käyttämällä hakusanaa "POP Mobiili", "poppankki".  POP Mobiilin lataaminen on maksutonta. 

Ota käyttöön myös POP Avain

POP Mobiilin työkaveri on POP Avain -tunnuslukusovellus, jota tarvitset POP Mobiilin käyttöönottoon ja maksujenvahvistukseen. Sen avulla voit tunnistautua turvallisesti myös kolmannen osapuolen verkkopalveluihin. 

Käytätkö jo POP Avain -tunnuslukusovellusta? Tutustu nyt!

Lue lisää