Hoppa till innehåll
Kolikot

POP Flex

Uppnå dina drömmar

Livet bjuder på drömmar att sträva mot och motgångar att övervinna. Man kan på inget sätt vara förberedd på alla utgifter i förväg. Därför behövs det spelrum.

Livet är fullt av överraskningar, det är ett som är säkert! Tvättmaskinen går sönder just när man borde börja handla julklappar. Resebyrån erbjuder en så billig sista minuten-resa att det blir dyrare att stanna hemma. Den nya mobilmodellen har så fantastiska egenskaper att man nu bara måste köpa den…

När du ansökt om POP Flex en gång kan du lyfta lån direkt i nätbanken alltid när du behöver spelrum i din ekonomi.

Låneräknare

Låneräknaren kräver inte inloggning och du kan testa olika alternativ med den. Skicka låneansökan till oss, så kontaktar vi dig strax. Du visste väl att du inte behöver vara kund hos POP Banken för att få lån.

Hur ansöker jag om POP Flex?

  • Räkna ut en lämplig lånesumma, betalningstid och månadsrat i vår låneräknare. Du kan pröva på olika alternativ som du vill.
  • Gå från räknaren till ansökningenoch sänd den direkt på nätet. Du kan också boka tid och komma in på kontoret. Vi pratar och går igenom andra bankärenden på samma gång.
  • När du har fått beslut om lånet finns det tillgängligt i din nätbank. Du kan föra över pengar till ditt dagligkonto alltid när din ekonomi behöver spelrum.

  • Lånesumman finns i fortsättningen alltid tillgäng utan särskilt avtal. Betala av enligt överenskommelse eller betala hela summan – flexibelt!

Hur fungerar POP Flex?

  • Låna som du vill – POP Flex skräddarsys efter dina behov. Vi anpassar alltid krediterna och lånen efter kunden, och därför är också räntan individuell.
  • Ansök i förväg och använd vid behov – När du en gång beviljats POP Flex finns den tillgänglig och du kan lyfta lån enligt behov i din nätbank.

Allmänna villkor. Läs mer.

Fysisk person som pantsättare. Läs mer.

Fysisk person som borgensman. Läs mer.

Välkommen att bli vår kund

Ta kontakt