Hyppää sisältöön

Yrityksesi verkkopankki

Yrittäjäystävällinen verkkopankkimme mahdollistaa päivittäisten raha-asioittesi hoitamisen ja yhteydenpidon pankkiisi turvallisesti ja vaivattomasti. Voit vastaanottaa ja lähettää verkkolaskuja ja muodostaa asiakas-, ja tuoterekisterin laskustusta varten. Lue lisää verkkopankkimme tarjoamista palveluista yrityksellesi:

Tutustu yritysverkkopankkimme palveluihin

  • Räätälöitävä etusivu; muokkaa verkkopankkia  -toiminnolla määrittelet palvelun aloitussivun.  Aloitussivu voi olla Tilitiedot (oletus), Varat tai Sijoittaminen. Em. toiminnolla voit myös muuttaa yrityksen tietoja, palveluasetuksia sekä ottaa käyttöön lisäturvaominaisuuksia, kuten maksun lisävahvistus ja maksujen maarajoitus.
  • Tilit-osiossa näet koosteen tilien saldoista ja käyttövaroista niiden tilien osalta, jotka yrityksesi on halunnut näytettävän verkkopankissa. Pääset tarkastelemaan ko. tilin tarkempia tietoja ja tapahtumia. 
  • Maksut-osiossa vahvistettavat ja erääntyvät maksut. Voit lisäksi tarkastella yritykselle tulleita verkkolaskuja.
  • Laskut-osiossa voit tehdä uusia laskuja, tarkastella eri tiloissa olevia laskuja sekä ylläpitää asiakas- ja tuoterekisteriä. Kun päivität asiakas- ja tuotetiedot rekisteriin,  niitä ei tarvitse syöttää jokaiselle laskulle erikseen. Laskutusasetusten avulla pidät yrityksen laskutustiedot ajan tasalla.

  • Aineistot-osiossa voit lähettää ja noutaa maksu- ja laskuaineistoja pankista. Osiossa voit myös tarkastella jo noudettujen ja lähetettyjen aineistojen tietoja ja sisältöä.

  • Lainat-osiossa näet koosteen yritykselläsi olevien lainojen saldoista. Voit myös tarkastella mm. yrityksen lainojen korkoja ja maksueriä.

  • Sijoitukset-sivulla on kooste yrityksellä olevasta varallisuudesta jaoteltuna eri varallisuuslajeihin, kuten esim. käyttötilit ja rahastot. Pääset suoraan siirtymään joko rahastojen merkitsemiseen tai tarkastelemaan tietyn rahaston tarkempia tietoja

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä