Hyppää sisältöön

POP Henkivakuutus

Jos olet täysin varma, että kaikki on hyvin jatkossakin, ei henkivakuutus ole sinua varten. Jos puolestaan haluat antaa perheellesi taloudellista turvaa myös kaikkein pahimman varalta, on valintasi POP Henkivakuutus.

Lapsiperhe

Mieti etukäteen

Vaikka ikäviä asioita ei halua miettiä, on itsestään selvää, että kuolintapauksessa tulosi jäisivät pois, mutta perheesi menot säilyisivät melko ennallaan. Sellainen tilanne aiheuttaisi perheellesi välittömästi taloudellisia vaikeuksia, varsinkin jos teillä on lainaa ja pieniä lapsia.

Onneksi henkivakuutus auttaa perhettäsi selviytymään arjen tuomista taloudellista haasteista. Turvataksesi perheesi talouden kuolemantapauksessa, pitäisi korvaussumman vastata

  • Perheen lainamäärää

  • Huoltajan yhden vuoden nettotuloja

  • 20 000 euroa jokaista huollettavaa lasta kohti

Pieni teko nyt - suuri tuki pahimman varalta

Pienen kuukausittaisen summan maksaminen antaa perheellesi taloudellisesti turvatun elämän, jos sinua ei enää ole.  Eikä kuukausittainen maksu ole ollenkaan niin kallis kuin ehkä luulit. Vakuutusmaksu perustuu ikään ja vakuutusmäärään. Alta löydät hintaesimerkkejä pyöristettynä lähimpään euroon.

Ikä 31.12.2018
Kuukausimaksu (vakuutussumma 50 000 euroa)
30
7 €/kk
35
8 €/kk
40
10 €/kk
45
14 €/kk
Lapsiperhe

Henkivakuutus molemmille vanhemmille

Yksityishenkilöt voivat ottaa henkivakuutuksen myös pariedulla. Vakuutukset myönnetään kahtena erillisenä henkivakuutuksena, joista kummastakin maksetaan mahdollinen kuolintapaussumma. Vakuutuksissa voi olla erisuuruiset vakuutussummat. Pariedulla henkivakuutuksen maksut ovat 20 % edullisemmat.

Lisätietoa

Taloudellinen turvallisuus on tärkeä osa elämisen perusturvaa. Perheen huoltajan kuolema horjuttaa usein vakavasti perheen taloudellista tasapainoa. POP Henkivakuutuksella turvaat perheesi
toimeentulon pahimman sattuessa. Turvan suuruuden valitset itse tarpeesi mukaan.

Avaa POP Henkivakuutus tuoteseloste

Vakuutuksen myöntää Aktia Henkivakuutus Oy, jonka asiamiehenä POP Pankki toimii. Tutustu huolellisesti vakuutuksen tuotetietoihin ja vakuutusehtoihin.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä