Hoppa till innehåll

POP Snabblån

POP Snabblån är en konsumentkredit utan säkerhet för alla bankers kunder. Du kan ansöka om det på webben. Du kan ansöka om POP Snabblån även om du inte är kund hos POP Banken. Lånebeloppet betalas direkt på ditt konto.

Läs mer om POP Snabblån

  • Du kan ansöka om POP Snabblån på webben. Du får lånebeslut genast och pengarna snabbt på kontot.
  • Läs mer om lånet på POP Snabblåns webbplats (endast på finska). Testa samtidigt olika lånebelopp och återbetalningstider med räknaren.
  • Du kan ansöka om Snabblån även om du inte är kund hos POP Banken.

  • Glöm inte våra övriga lån om du är kund hos POP Banken. Du kan till exempel ansöka om POP Flex på förhand och senare ta ut lån enligt dina behov.
  • Lånet beviljas av Bonum Bank Abp, som är en del av POP Bankgruppen.

Exempelkalkyl för POP Snabblån 

Exempelkalkyl: Den effektiva räntan på en konsumtionskredit på 10 000 € är 11,3 % då återbetalningstiden är 8 år, kontoavgiften 5 €/mån, uppläggningsavgiften 85 €, den nominella räntan 9,9 % och 3 mån euribor –0,323 %. Amorteringen är då 156 € i månaden och det totala belopp som ska betalas 14 935,89 €. Den nominella ränta som erbjuds varierar mellan 6,9 och 18,9 % och lånetiden mellan 1 och 10 år. Uppläggningsavgiften varierar mellan 12 och 85 €, medan kontoavgiften är 5 €/mån. Den högsta möjliga effektiva räntan är 28,76 %. 

Välkommen att bli vår kund

Ta kontakt