Hoppa till innehåll

Apple Pay

Apple Pay_SV

Börja använda Apple Pay i POP Mobil. Apple Pay är lätt och säkert att använda och är alltid med.

Vad är Apple Pay?

Med Apple Pay betalar du lätt inköp i butiker, nätbutiker och appar försedda med symbolen för kontaktlös betalning eller Apple Pay. Du kan shoppa med din iPhone, iPad, Apple Watch eller Mac-dator snabbt och smidigt utan fysiskt kort. Om du har iPhone eller Apple Watch kan du betala kontaktlöst i butiker utan en övre gräns på 50 euro.

Lahimaksaminen_ikoni_Apple_Pay_merkki

 

Hur aktiverar jag Apple Pay?

Öppna POP Mobil eller Wallet-appen och välj det kort du vill lägga till i Apple Pay. Följ instruktionerna och slutför din Apple Pay-konfiguration.

Öppna POP Mobil och kontrollera att du har den nyaste versionen av appen (3.3). Logga därefter in.

  1. Välj kort som du vill aktivera i Apple Pay.
  2. Klicka på "Lägg till i Apple Wallet"
  3. Godkänn användarvillkoren och det var allt!

Öppna Wallet-appen och välj det kort du vill lägga till i Apple Pay. Följ instruktionerna och slutför din Apple Pay-konfiguration med aktiveringskoden.

Öppna appen och lägg till ditt betalkort i Apple Wallet.

Så här lägger du till ett kort i Apple Pay:

  1. Öppna Wallet på din mobila enhet
  2. Klicka på + uppe till höger, och lägg till uppgifterna om kortet
  3. Godkänn användarvillkoren och bekräfta kortet med en engångsbekräftelsekod som du får per sms eller ring korttjänsten.

Hur Apple Pay används med

För att betala med det förvalda kortet ska du trycka på knappen på sidan två gånger. Välj först kort om du har flera kort. När du har valt kortet bekräftar du betalningen med Face ID, Touch ID eller åtkomstkod. Håll telefonen några centimeter från betalterminalen. Betalningen är gjord när du hör ett pip.

För att betala med det förvalda kortet ska du trycka på knappen på sidan två gånger. Håll klockan några centimeter från betalterminalen. Betalningen är gjord när du känner klockans pulssignal.

Att använda Apple Pay är säkert

Att använda Apple Pay är säkert. Dina kortuppgifter sparas inte i appen eller på din enhet. Apple Pay använder ett enhetsspecifikt nummer för att skicka betalningen. Apple har inte tillgång till dina betalkortsuppgifter och de utlämnas inte heller till butiken i samband med en betaltransaktion, så dina personuppgifter förblir säkra.

Apple Pay använder säkerhetsfunktioner i enhetens hårdvara och programvara för att skydda dina betaltransaktioner. Användning av Apple Pay kräver dessutom lösenord eller alternativt Face ID eller Touch ID.

Om din telefon försvinner kan utomstående inte se dina kortuppgifter eller betala med din telefon. Men om ditt kort försvinner och spärras får du vid behov ett nytt kort genast till din telefon.

Välkommen att bli vår kund

Ta kontakt