Hyppää sisältöön

Apple Pay

Lahimaksaminen_valokuva_watch_iphone-1

Ota Apple Pay käyttöösi POP Mobiilissa. Apple Pay on helppo, turvallinen ja aina mukanasi.

Mikä Apple Pay on?

Apple Paylla voit maksaa helposti ostoksesi kaupassa, verkossa ja sovelluksissa, kun näet lähimaksutunnuksen tai Apple Pay -logon. Sillä teet ostoksia omalla iPhonellasi, iPadillasi, Apple Watchillasi tai Mac-tietokoneellasi nopeasti ja vaivattomasti ilman fyysistä korttia. Jos sinulla on iPhone tai Apple Watch, voit maksaa kaupassa lähimaksulla ilman 50 euron ylärajaa.Lahimaksaminen_ikoni_Apple_Pay_merkki

 

Miten otan Apple Payn käyttöön?

Lisätäksesi kortin Apple Payhin mobiililaitteellasi, avaa POP Mobiili tai Wallet-sovellus ja valitse kortti, jonka haluat lisätä Apple Payhin. Seuraa ohjeita lisätäksesi kortti ja viimeistele Apple Payn käyttöönotto.

Avaa POP Mobiili -sovellus ja päivitä samalla sovelluksen uusin versio (3.3.) käyttöösi. Kirjaudu sisään.

  1. Valitse kortti, jonka haluat ottaa käyttöön Apple Payssa.
  2. Klikkaa ”Lisää Apple Lompakkoon”
  3. Hyväksy käyttöehdot ja valmista tuli!

Lisätäksesi kortin Apple Payihin mobiililaitteellasi avaa Wallet-sovellus ja valitse kortti, jonka haluat lisätä Apple Payhin. Seuraa ohjeita ja viimeistele Apple Payn käyttöönotto aktivointikoodilla.

Avaa sovellus, ja lisää maksukorttisi Apple Wallet –sovellukseen.

Lisää kortti Apple Payihin näin:

  1. Avaa mobiililaitteesi Wallet-sovellus
  2. Paina oikeasta yläkulmasta +, ja lisää kortin tiedot
  3. Hyväksy käyttöehdot ja vahvista kortin lisäys Apple Payhin tekstiviestillä toimitettavalla kertakäyttöisellä vahvistuskoodilla tai soittamalla korttiasiakaspalveluun.

Miten käytän Apple Payta?

Kun haluat maksaa oletuskortilla, paina sivupainiketta kahdesti. Mikäli sinulla on useita kortteja, valitse haluamasi kortti. Kun olet valinnut kortin, vahvista maksu Face ID:llä, Touch ID:llä tai pääsykoodilla. Pidä puhelin muutaman senttimetrin etäisyydellä maksupäätteestä. Maksu on suoritettu, kun kuulet piippauksen.

Kun haluat maksaa oletuskortilla, paina sivupainiketta kahdesti. Pidä kello lähellä maksupäätettä. Maksu on suoritettu, kun tunnet kellon sykäyksen.

Apple Payn käyttäminen on turvallista

Apple Payn käyttäminen on turvallista. Korttitietosi eivät tallennu sovellukseen tai laitteeseesi. Apple Pay käyttää maksun lähettämiseen laitekohtaista numeroa. Apple ei pääse käsiksi maksukorttisi tietoihin, eikä niitä luovuteta myöskään kauppiaalle maksutapahtuman yhteydessä, joten henkilötietosi pysyvät turvassa.

Apple Pay hyödyntää laitteesi laitteistoon ja ohjelmistoon sisäänrakennettuja turvallisuustoimintoja, jotka auttavat suojaamaan maksutapahtumiasi. Apple Payn käyttö edellyttää lisäksi laitteeseen määritettyä salasanaa tai vaihtoehtoisesti Face ID:tä tai Touch ID:tä.

Jos puhelimesi katoaa, eivät ulkopuoliset näe korttitietojasi tai pääse maksamaan puhelimellasi. Jos taas korttisi katoaa ja suljetaan, saat tarvittaessa uuden kortin heti käyttöön puhelimeesi.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä