Hoppa till innehåll

POP Bankens nya slogan är ”Ditt livs bank”

POP Banken har en över 100 år lång historia som en finländsk andelsbank. Våra rötter sträcker sig längre bakåt i tiden än självständiga Finlands, och vi har varit en bank för hela familjen redan i flera generationer.

För oss är bankservice en livslång relation, och vi är tacksamma över att våra kunder har valt oss till Finlands bästa bank redan 12 gånger.

I år vill vi i allt högre grad lyfta fram våra rötter, våra värderingar och vår inställning med vars hjälp vi tacklar framtida utmaningar och tar vara på möjligheter. Vi vill påpeka att vi står till tjänst i bättre och sämre tider, att vi finns till hands alltid när det behövs på ett mänskligt sätt. Så att du per telefon, på kontoret eller online möter en gammal bekant för vilken du kan berätta om det du drömmer om eller oroar dig för. Vi erbjuder råd i livets stora frågor och fokuserar på det väsentliga – en god, personlig bankservice.

Vår nya slogan är ”Ditt livs bank”, och det är det vi vill vara för dig: en kompetent och unik bank som kombinerar den bästa personliga och digitala servicen och som hjälper dig att lyckas och firar framgångarna med dig.

Vårt mål är att vara Finlands bästa bank för våra kunder även under de kommande åren.

 

Välkommen att bli vår kund

Ta kontakt