Hyppää sisältöön

POP Pankin uusi slogan on ”Elämäsi pankki”

Meillä POP Pankilla on pitkä, yli 100-vuotias historia osana suomalaista osuustoiminnallista pankkihistoriaa. Juuremme ulottuvat Suomen itsenäisyyttäkin kauemmas ja monessa perheessä olemme saaneet olla koko perheen pankki jo useiden sukupolvien ajan.

Meille pankkipalvelu on elämänmittainen suhde, ja olemmekin ylpeitä ja kiitollisia siitä, että asiakkaamme ovat valinneet meidät Suomen parhaaksi pankiksi jo 12 kertaa.

Tänä vuonna haluamme tuoda entistä paremmin esiin juuriamme, arvojamme ja asennetta, jolla käymme kohti tulevaisuuden haasteita ja ennen kaikkea mahdollisuuksia. Haluamme kertoa, että olemme rinnalla kulkija läpi ilojen ja surujen, olemme läsnä siellä missä sinäkin, aina kun tarvitaan, ihminen ihmiselle.

Niin, että puhelimessa, konttorissa tai videotapaamisen ruudulla vastassa on vanha tuttu, jolle uskallat kertoa omat haaveesi, toiveesi ja pelkosi. Tarjoamme neuvoja elämän isojen kysymysten edessä ja keskitymme olennaiseen; hyvään henkilökohtaiseen pankkipalveluun.

Uusi tunnuslauseemme on ”Elämäsi pankki” ja sitä haluamme sinulle olla: asiantunteva, ainutkertainen, parhaan henkilökohtaisen ja digitaalisen palvelun yhdistävä pankki, joka auttaa onnistumaan ja juhlii menestystä kanssasi. 

Haluamme on olla asiakkaillemme Suomen paras pankki myös tulevina vuosina.

logo sloganilla

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä