Hoppa till innehåll

POP Företagsskydd

POP Yritysturva turvaa yrittäjän yöunet

POP Yritysturva on tarkoitettu yritystoimintaan otetun lainan turvaamiseen. POP Yritysturvan tarjoaa mielenrauhaa yrittäjän arkeen ja auttaa nukkumaan yöt rauhassa, sillä voit vakuuttaa lainan joko kokonaan (100 %) tai osittain (75 %).

POP Yritysturvalla voit vakuuttaa 1–4 henkilöä; itsesi yrittäjänä ja työntekijät, joiden työpanoksella on yrityksesi toiminnalle huomattava merkitys.

Kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan, POP Yritysturva auttaa

Suurin osa suomalaisista yrityksistä toimii yhden tai kahden henkilön työpanoksen varassa. Yrittäjän ja muiden avainhenkilöiden työpanoksella on siis erittäin suuri merkitys toiminnan turvaamisessa. Yritysturvan avulla varaudut henkilöriskeihin ja varmistat lainan takaisinmaksun ennakkosuunnitelman mukaisesti.

POP Yritysturva turvaa yrityksen lainanhoidon ja yritystoiminnan jatkuvuuden, jos yrityksen avainhenkilön työpanos menetetään kuoleman, vakavan sairauden tai tapaturmaisen pysyvän työkyvyttömyyden johdosta.

Yritysturva on usein myös yrittäjän oman omaisuuden ja perheenkin suoja, koska yrityslainan vakuutena voi olla yrittäjän henkilökohtaista omaisuutta.

POP Yritysturva on verotuksellisesti edullinen

Yritys voi pääsääntöisesti vähentää vakuutusmaksut verotuksessa normaalina liiketoiminnan kuluna. Vakuutusmaksujen verovähennyskelpoisuuteen vaikuttavat yhtiömuoto ja edunsaajamääräys sekä vakuutetun henkilön työpanoksen merkitys yrityksen toimintaan.

POP Yritysturvan hintaan vaikuttavat:

  • vakuutetun ikä
  • valittu turvapaketti
  • lainan pääoma ja siitä vakuutettu prosenttiosuus
  • kuukausierän suuruus

Dokumentit

POP Yritysturvan myöntää Sp-Henkivakuutus Oy ja Chubb, joiden asiamiehinä POP Pankit toimivat.

Välkommen att bli vår kund

Ta kontakt